EASY

Erittäin kompakti CO2 skannerilaseri tarkkaan merkkaukseen.


Koeajopalvelu – paras tapa tutustua

Epävarmuus ja tiedonpuute eivät helpota ostopäätöstä. Olemmekin tälle vuodelle tuoneet tarjolle myös yksittäisille laitemalleille tarjottavan koeajopalvelun, jolla pyritään tekemään lasermaailmaan tutustuminen mahdollisimman helpoksi.BLU Flexi 800

Flexi BLU 800 järjestelmässä on Flexi BLU 600 järjestelmää isompi työala sekä mahdollisuus läpisyöttöpöytään.


BLU Matrix

Isojen taustavalaistujen LED-paneelien erittäin nopeaan työstöön.


BLU Flexi 600

Flexi BLU järjestelmällä voidaan työstää taustavalaistuja LED-paneeleja erittäin nopeasti.


BLU Mercury

SEI Mercury BLU on taustavalaistujen paneelien tekoon optimoitu suuren työalan ratkaisu, jolla tuote voidaan kaivertaa ja leikata muotoon yhdellä työsyklillä.


Labelmaster

Labelmaster on tarra- ja etikettimateriaalien rullalta rullalle prosessointiin suunniteltu laite. Sen modulaarinen rakenne mahdollistaa soveltuvuuden kaikkiin viimeistelytarpeisiin.


Rofin FL

Yleispätevä, luotettava ja tehokas kuitulasersädelähde erilaisiin tuotannon sovelluksiin. Sopii monipuolisesti materiaalien leikkaukseen, hitsaukseen, pintakäsittelyyn ja lisäksi erilaisiin skannerityyppisiin sovelluksiin.


Rofin OEM iX

Rofinin iX laserit ovat kompakteja ja kevyitä CO2 laserlähteitä, jotka soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi robottisovelluksiin tai integroitaviksi osaksi erilaisia skannerijärjestelmiä.


Rofin DC

Laserleikkaus, laserhitsaus tai pintakäsittely – Rofinin vedellä jäähdytetyt CO2 lasersädelähteet soveltuvat moneen.


Keraamit

Laserlaitteiden työstöpäissä käytetään keraamiosia, koska ne kestävät suurta lämpöä ilman merkittävää lämpölaajenemista.
BOFA

Valikoimastamme löytyy imurit kaiken kokoisille lasertyöstölaitteille pienistä merkkausasemista suurin kaiverrus ja leikkauskoneisiin. Valmistajana maailman johtava kärynpoistolaitteiden valmistaja Bofa International Ltd.Suojaikkunat

Kauttamme saat Laservisionin lasersuojaikkunat useimpiin suojaustarpeisiin.


Packmaster OEM

Tuotepakkausten prosessointiin – OEM versio Packmasterista sopii integroitavaksi suoraan tuotantolinjaan.


Profile Welding System

Rofin PWS on räätälöity järjestelmä erilaisten profiilien hitsaamiseen. Järjestelmä on valmis kokonaisuus ja sisältää mm. railonseurannan ja tunnistuksen.Packmaster

Tuotepakkausten prosessointiin – SEI:n uusi Flexible Packaging tuotelinja tuo valmiin ratkaisun niin leikkaukseen, aukotukseen, perforointiin kuin myös erilaisiin osittaisen leikkuun tarpeisiin.


Laser3

Kompakti skannerimerkkauslaite metallien ja muovien lasermerkkaukseen. Helppo integroida erilaisiin tuotantolinjoihin ja -soluihin.


Giotto Fiber 2D/3D

Giotto Fiber on skannerimerkkausyksikkö metallien ja muovien lasermerkintään ja -kaiverrukseen. Mahdollista yhdistää monipuolisesti erilaisiin tuotantoympäristöihin.


I-Scan

Giotto I-Scan on suurin saatavilla oleva skannerimerkkausyksikkö. Se soveltuu erittäin suurien alojen merkkaukseen ja erilaisten ohuiden materiaalien, kuten kartongin, nahan ja muovikalvojen leikkaukseen.


Giotto 3D CO2

Giotto 3D sarjan skannerimerkkauslaitteet soveltuvat erittäin hyvin suurien alojen merkkaustarpeisiin ja ohuiden materiaalien, kuten painotuotteiden, nahan ja ohuiden muovikalvojen nopeaan leikkaukseen. Integroitavissa tuotantolinjaan.


H-Type

H-type on erittäin nopea CO2 laserleikkauskone. Suuri 4G:n kiihtyvyys mahdollistaa monimutkaistenkin kuvioiden nopean leikkauksen. Rasterikuvioiden merkkauksessa konetta voidaan ajaa jopa 8G:n kiihtyvyydellä.


NRGL

NRGL on parhaimmillaan hieman paksumpien materiaalien leikkaamisessa, mutta sitä voidaan käyttää myös kaiverrukseen ja merkintään.


Giotto 2D CO2

Giotto sarjan skannerimerkkauslaitteet ovat kompakteja paketteja valmiina integroitavaksi tuotantolinjaan tai merkintäsoluun.


Eureka

Eureka on pienehkö CO2 laser joka on suunniteltu ensisijaisesti nopeaan ja tarkkaan leikkaukseen. Eurekaa voidaan käyttää myös kaiverrukseen.


Kysy myös rahoitus koneellesi Kiltistä

Rahoituksen saatavuus on muuttunut viime aikoina ja yhä useammin rahoituksen järjestäminen osoittautuu ongelmalliseksi julkisuudessa olleista vastakkaisista arvioista huolimatta. Olemme tiedostaneet ongelman ja asiakkaiden pyynnöstä aloittaneet myös rahoittamaan laitehankintoja. Kilt tarjoaa aina asiakkailleen parhaiten soveltuvan ratkaisun, myös rahoituksen osalta. Kysy rohkeasti erilaisista osamaksu- ja vuokrasopimuksista. Miltä kuulostaisi esimerkiksi merkkauslaser, josta maksat vain todellisten tekemiesi merkkausten mukaan? […] Lue lisää »


G8

G8 on kompakti merkkaustyöasema, jolla voidaan merkata kaikkia kuituaallonpituudelle sopivia materiaaleja kuten metalleja ja muoveja.X-type

X-type on tasokoneiden lippulaiva. X-Typen hiilikuituakseleita liikutetaan äärimmäisen nopeilla lineaarimoottoreilla, jolloin työstönopeudet ovat aivan omaa luokkaansa. Sopii leikkaukseen ja merkkaukseen.


Lasersuojalasit LaserVision

Silmien suojauksesta on tärkeä huolehtia. Lasertyöstökoneen täydellinen kotelointi ei kuitenkaan aina ole mahdollista. Silloin tarvitaan lasersuojalaseja.


Kilpimerkkaus automaattiseksi

Metson venttiilitehtaalla tapahtuu. Vantaan Hakkilassa on käytössä merkkausjärjestelmä, jota käytetään venttiileihin asennettavien laitekilpien merkintään. Itse laitteena Metsolla on SEI G8 -merkkausasema, mutta järjestelmän selkärankana toimii Kilt Oy:n sovellusta varten kehittämä merkkausohjelmisto.


Flexi 600

FLEXI 600 on 3D skannerilla varustettu työasema, joka soveltuu mainiosti ohuiden materiaalien kuten paperin, kartongin, nahan, muovikalvojen ja tekstiilien leikkaamiseen.