Skannerijärjestelmissä lasersädettä ohjataan ainoastaan pieniä skanneripeilejä liikuttamalla. Näin laitteessa on vain vähän liikkuvia osia ja työstönopeudet ja -kiihtyvyydet ovat erittäin suuria. Työstöä rajoittavaksi tekijäksi muodostuu usein käytettävissä oleva laserteho, jota voi kuitenkin tarpeen mukaan skaalata ylöspäin.

Kaikissa SEI S.p.A:n skannerijärjestelmissä on joko dynaaminen säteenlaajentaja tai 3D skanneri, jolla voi säätää työstöetäisyyttä ohjelmallisesti. Työstökappaleen korkeuden muuttuessa järjestelmään ei tarvitse koskea, vaan fokuskorkeuden säätö sujuu ohjelmallisesti koneen käyttöliittymän kautta.

GCC StellarMark I-sarja

GCC:n I-sarjan kuitumerkkauslaserit ovat erittäin kilpailukykyisiä ja kompakteja ratkaisuja useiden metallien ja muovien merkkaukseen. Skanneriratkaisun etuja verrattuna tasokoneisiin ovat suuri merkkausnopeus sekä helppo sijoitettavuus eri kohteisiin ja tuotantolinjoihin. Ominaisuudet Mallistosta löytyy vaihtoehtoisia sädelähteitä tehoilla 20-50W, aallonpituus 1064 nm. 20 wattinen lasersädelähde riittää hyvin useimpiin merkkauksiin, 50 wattisella pystyy myös kaivertamaan syvempiä merkintöjä, jotka esimerkiksi näkyvät myös maalikerroksen alta. […] Lue lisää »

Lue lisää

SEI Infinity laserleikkuri

Suuren tuottavuuden laserleikkuri lasermerkkaukseen, laserkaiverrukseen ja laserleikkaukseen 700×700 mm asti SEI Infinity-sarja soveltuu erinomaisesti monenlaiseen korkeaa tuottavuutta vaativaan lasertyöstöön, kuten paperin, kartongin, nahan, keinotekoisen nahan, tekstiilien, denimin, kumin, puun ja akryylin laserleikkaamiseen, lasermerkkaukseen ja laserkaivertamiseen täysin digitaalisena prosessina. Erittäin pieni lasersäde, alle 35 mikronia, ja 4-akselinen galvo-tekniikka (Infinity 3550 mallissa 3-akselinen) takaa täydellisen tuloksen koko […] Lue lisää »

Lue lisää

G8 Lasermerkintälaite

G8 on kompakti merkkaustyöasema, jolla voidaan merkata kaikkia kuituaallonpituudelle sopivia materiaaleja kuten metalleja ja muoveja.

Lue lisää

Flexi 600

FLEXI 600 on 3D skannerilla varustettu työasema, joka soveltuu mainiosti ohuiden materiaalien kuten paperin, kartongin, nahan, muovikalvojen ja tekstiilien leikkaamiseen.

Lue lisää