Tasolaserkoneet soveltuvat kaikenlaisiin laserprosesseihin. Niiden etuna onkin juuri monipuolisuus, koska samalla koneella voi suorittaa niin leikkaukset, kaiverrukset kuin merkkauksetkin. Myös suuri työala tuo joustavuutta kappaleiden kokoon ja tuotannonsuunnitteluun. Lasermerkkauksessa tasokoneiden nopeus jää kuitenkin merkittävästi skannerijärjestelmien nopeuksista.

Kaikissa tasojärjestelmissä on vaihdettavalla leikkuusuuttimella oleva lasertyöstöpää, jonka avulla työstöön saadaan tuotua haluttu leikkauskaasu, yleensä tavallinen puhdas paineilma. Kaasun ansiosta työstö nopeutuu huomattavasti ja työstön jälki paranee eikä leikkuusta jää kappaleen reunaan tummempia palojälkiä. Työstöalat aina 2000 x 3000 mm:n asti.

Tarjonnastamme löytyy koneita kaikkien laserleikattavien materiaalien leikkaukseen, tehotarpeeltaan aina ohuiden metallien työstöön asti.

H-Type

H-type on erittäin nopea CO2 laserleikkauskone. Suuri 4G:n kiihtyvyys mahdollistaa monimutkaistenkin kuvioiden nopean leikkauksen. Rasterikuvioiden merkkauksessa konetta voidaan ajaa jopa 8G:n kiihtyvyydellä.

Lue lisää

NRGL

NRGL on parhaimmillaan hieman paksumpien materiaalien leikkaamisessa, mutta sitä voidaan käyttää myös kaiverrukseen ja merkintään.

Lue lisää

Eureka

Eureka on pienehkö CO2 laser joka on suunniteltu ensisijaisesti nopeaan ja tarkkaan leikkaukseen. Eurekaa voidaan käyttää myös kaiverrukseen.

Lue lisää

X-type

X-type on tasokoneiden lippulaiva. X-Typen hiilikuituakseleita liikutetaan äärimmäisen nopeilla lineaarimoottoreilla, jolloin työstönopeudet ovat aivan omaa luokkaansa. Sopii leikkaukseen ja merkkaukseen.

Lue lisää

Sovelutuuko Laser-tekniikka käyttööni

Jätä puhellinnumerosi alla olevalla lomakkeella, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.