Painotuotteiden jälkikäsittely

Paperin ja kartongin laserleikkaus tai laserstanssaus on kontaktiton prosessi, jossa hienoja yksityiskohtia voidaan toteuttaa koneillamme pienen lasersäteen avulla. Galvo-tekniikan ansiosta lasersäde liikkuu erittäin suurella nopeudella.

Koska laserstanssaus ovat täysin digitaalinen prosessi, ei tarvita stanssilevyjä ja voit nopeasti vaihtaa seuraavaan työhön. Halutessasi jokainen kopio voi olla ainutlaatuinen.

Paperin reunojen värimuutosten välttämiseksi muutamat ominaisuudet ovat hyvin tärkeitä laadukkaissa koneissa:

  •     Lasersäteen hyvin pieni halkaisija
  •     Suuri laserteho
  •     Oikea ja tarkka tarkennus tuotteen pintaan
  •     Lasersäteen nopea liike

Näiden tekijöiden oikean yhdistelmän ansiosta on mahdollista leikata nopeasti ja vain vähän materiaalia poistaen. Tämä estää paperin reunojen värimuutoksen useimmissa tapauksissa.

Sovelluskohteet

Laserille hyvin soveltuvia sovelluksia ovat mm. paperikoristeet, kaikenlaiset ​​painetut materiaalit, kuten kortit, lehtiset, kutsut, käyntikortit, markkinointimateriaalit, kartonkikotelot, pakkaukset, koristeet, arkkitehtuurimallit, taide-esineiden leikkaus.

Paperin laserleikkaukseen tarjoamme laajan valikoiman galvo laserjärjestelmiä kaikkiin tuottavuusluokkiin pienien työpajojen tarpeista aina teolliseen massatuotantoon.  Pienimmät laitteet ovat manuaalisia tasolaser työasemia, isommat järjestelmät täysin automaattisia suurnopeus galvolasereita, joissa stanssaus ja nuuttaus tapahtuu samassa prosessissa tuotteen liikkuessa.

Tasotulosteiden jälkikäsittely

Tasotulosteiden jälkikäsittely leikkauksineen ja nuuttauksineen onnistuu SEIn tasoleikkureilla. Laserin etuna on kuvioiden vapaat muodot, terävät yksityiskohdat ja prosessin nopeus sekä kulutusosien puuttuminen, joka pienentää kustannuksia. Laserleikkauslaitteilla koko tuloste voidaan leikata muotoon, rei’ittää, nuutata ja kaivertaa samalla kertaa. Tämän johdosta laser onkin valloittanut erilaisten korttien ja kartonkitulosteiden jälkikäsittelyssä nopeasti markkinaosuutta.

Paperin ja kartongin jälkikäsittely laserilla -opas

SEI Infinity laserleikkuri

Suuren tuottavuuden laserleikkuri lasermerkkaukseen, laserkaiverrukseen ja laserleikkaukseen 700×700 mm asti SEI Infinity-sarja soveltuu erinomaisesti monenlaiseen korkeaa tuottavuutta vaativaan lasertyöstöön, kuten paperin, kartongin, nahan, keinotekoisen nahan, tekstiilien, denimin, kumin, puun ja akryylin laserleikkaamiseen, lasermerkkaukseen ja laserkaivertamiseen täysin digitaalisena prosessina. Erittäin pieni lasersäde, alle 35 mikronia, ja 4-akselinen galvo-tekniikka (Infinity 3550 mallissa 3-akselinen) takaa täydellisen tuloksen koko […] Lue lisää »

Lue lisää

SEI PaperOne 3500 Laserstanssi

SEI PaperOne 3500 laserstanssi on ihanteellinen laite esitteiden ja kaupallisten painotuotteiden digitaaliseen jälkikäsittelyyn. Laserstanssaus tehdään  kuljetuksen aikana ilman, että kuljetuksen on pysähdyttävä. Optiona on myös nuuttaustoiminnon lisääminen prosessiin. Digitaalinen prosessi mahdollistaa tuotannon pienet kulut vähäisen henkilöstötarpeen johdosta. Digitaalinen laserstanssaus mahdollistaa erittäin yksityiskohtaiset käsittelytavat materiaaliin. Näin ollen se ei ainoastaan korvaa vanhaa mekaanista prosessia, vaan avaa […] Lue lisää »

Lue lisää

NRGL

Uuden sukupolven NRGL on nykyaikainen laserleikkuri moneen käyttöön. Se on parhaimmillaan hieman paksumpien materiaalien leikkaamisessa, mutta sitä voidaan käyttää myös kaiverrukseen ja merkintään. Laserlaitetta saa useammalla eri työalalla ja lisävarusteita on kattava valikoima.

Lue lisää

Labelmaster

Labelmaster on tarra- ja etikettimateriaalien rullalta rullalle prosessointiin suunniteltu laite. Sen modulaarinen rakenne mahdollistaa soveltuvuuden kaikkiin viimeistelytarpeisiin.

Lue lisää