GCC:n LaserPro Mercury III on sarjan uusin laserkaiverruskone. Se on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppohoitoinen kone nopeaan ja luotettavaan kaiverrukseen. Koneen työala on 635 x 458mm, kokonaan avautuvat etu- ja takaovet mahdollistavat myös pitkien kappaleiden työstön. Työpöytä liikkuu pystysuunnassa 165mm (z-akseli), tämä mahdollistaa hyvin monenlaisten kappaleiden työstön. Suljettu servomoottori takaa vakaan ja tarkan työjäljen.

Mercury III on erityisesti suunniteltu laserkaiverrukseen, mutta sillä pystyy myös tarkasti leikkaamaan orgaanisia materiaaleja, kuten puuta, paperia, kankaita, nahkaa sekä useita muoveja.

Konetta on saatavilla on CO2 sädelähteitä tehoilla 12, 25, 30, 40 ja 60W. Yleisin malli on 40W, jolla myös leikkaa vaivatta esim. 4mm paksuista vaneria. Mercury III laserkaiverruskone on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen kone päivittäiseen käyttöön.

Lisävarusteita tähän laserkaiverruskoneeseen saa mm. pyörityslaitteen, imulaatikon ja palonestojärjestelmän. Pyörityslaite on käytännöllinen sylinterin muotoisten ja pallomaisten objektien tuotemerkkauksia tehdessä, imulaatikko parantaa materiaalien leikkausta luomalla altaimulla pienen alipaineen. Patentoitu SmartGUARD Fire Alarm -järjestelmä parantaa turvallisuutta vähentämällä riskiä materliaalien syttymisestä liekkeihin vikatilanteissa.

Lisätietoa valmistajan sivuilta:
http://www.gccworld.com/goods.php?act=view&no=17

GCC Mercury III esite (englanniksi)