SEI Eureka on SEI Laserin teolliseen käyttöympäristöön suunnittelema laadukas lasertyöstöjärjestelmä. Sillan kevytrakenne takaa yhdessä servomoottoreiden kanssa hyvän nopeuden ja kiihtyvyyden ilman laadusta ja paikoitustarkkuudesta tinkimmistä. Tämä takaa paremman tuottavuuden verrattuna kilpaileviin järjestelmiin. Leikkuupään aksiaalisesti lasersäteen kanssa puhallettava avustava ilma parantaa leikkaustulosta ja puhaltaa savukaasut leikkuupöydän alle imukanavaan.

Automaattiseen kappaleen paikoitukseen käytettävä kamerajärjestelmä on peräisin suuremmista teollisuusjärjestelmistä. Se erottuu erinomaisella tarkkuudella ja yksinkertaisella käytöllä ja on usein perusteena valita juuri Dragon järjestelmä.

Sekä mekaniikka, elektroniikka, optiset osat ja ohjelmistot kehitetään ja valmistetaan Italiassa. Käyttämällä vain markkinoiden parhaita laserlähteitä luodaan laserjärjestelmä, joka takaa monivuotisen intensiivisen käytön tuotantoympäristössä.

SEI Eureka on saatavilla 30 – 150W CO2 sädelähteellä. Koneen työstöala on 610 x 460mm ja motorisoidun Z-akselin toiminta-alue 240mm, joten laserilla voi työstää myös korkeampia kappaleita. Vakiovarusteisiin kuuluu mm. kennolevy leikkuupöytä ja työstöjätteen keruukaukalo.

Eurekan suurin leikkausnopeus on 2000mm/s ja leikkuupään suurin kiihtyvyys 2G

Eurekaan on saatavilla laaja valikoima lisävarusteita.

  • Valinnaiset leikkuupäät: linssien polttovälit 1.5″, 2.0″ tai 3.0″
  • 3D leikkuusarja mahdollistaa 3D muotojen leikkaamisen, jossa leikkuupää seuraa pinnan muotoja
  • Pyörityslaite lieriökappaleiden merkkaukseen
  • Toinen leikkuupää kahden kappaleen samanaikaiseen työstöön
  • Konenäköjärjestelmä leikattavien kappaleiden paikan tunnistukseen, jonka ansiosta SEI Eureka sopii erinomaisesti painotuotteiden ja painettujen levyjen ääriviivojen leikkaamiseen tai merkitsemiseen
  • Rullalta rullalle optio materiaalin työstämiseen suoraan rullalta
  • Kannen aukaisun ja sulkemisen automatiikka

Eureka datalehti

Katso aiheeseen liittyvä video