Sovelluskohtaiset laserjärjestelmät vastaavat suoraan sovelluskohteen erikoisvaatimuksiin ja ovat valmiiksi tuotteistettu sisältäen kaikki tarvittavat ominaisuudet niin toiminnoiltaan kuin käyttöliittymänkin osalta. Laitteet ovat tuottavuudeltaan ja yksikkökustannuksiltaan omaa luokkaansa yleiskäyttöisiin koneisiin verrattuna.

Useista laitteista on saatavilla sekä stand-alone versio että tuotantolinjaan integroitavissa oleva versio. Katso lisätietoja tuotekohtaisilta sivuilta.

SEI PaperOne Laserstanssi – Painotuotteiden prosessointiin

SEI PaperOne laserstanssi on ihanteellinen laite esitteiden, korttien, kartonkilaatikoiden ja muiden kaupallisten painotuotteiden digitaaliseen jälkikäsittelyyn. Laserstanssaus tehdään  arkkien liikkuessa ilman, että arkkien on pysähdyttävä. Optiona on myös saatavilla nuuttaustoiminto osaksi jälkikäsittelyprosessia. Digitaalinen prosessi mahdollistaa tuotannon pienet kulut vähäisen henkilöstötarpeen johdosta. Digitaalinen laserstanssaus mahdollistaa erittäin pienet ja tarkat yksityiskohdat materiaaliin. Näin ollen se ei ainoastaan korvaa vanhaa […] Lue lisää »

Lue lisää