Sovelluskohtaiset laserjärjestelmät vastaavat suoraan sovelluskohteen erikoisvaatimuksiin ja ovat valmiiksi tuotteistettu sisältäen kaikki tarvittavat ominaisuudet niin toiminnoiltaan kuin käyttöliittymänkin osalta. Laitteet ovat tuottavuudeltaan ja yksikkökustannuksiltaan omaa luokkaansa yleiskäyttöisiin koneisiin verrattuna.

Useista laitteista on saatavilla sekä stand-alone versio että tuotantolinjaan integroitavissa oleva versio. Katso lisätietoja tuotekohtaisilta sivuilta.

SEI PaperOne 3500 Laserstanssi

SEI PaperOne 3500 laserstanssi on ihanteellinen laite esitteiden ja kaupallisten painotuotteiden digitaaliseen jälkikäsittelyyn. Laserstanssaus tehdään  kuljetuksen aikana ilman, että kuljetuksen on pysähdyttävä. Optiona on myös nuuttaustoiminnon lisääminen prosessiin. Digitaalinen prosessi mahdollistaa tuotannon pienet kulut vähäisen henkilöstötarpeen johdosta. Digitaalinen laserstanssaus mahdollistaa erittäin yksityiskohtaiset käsittelytavat materiaaliin. Näin ollen se ei ainoastaan korvaa vanhaa mekaanista prosessia, vaan avaa […] Lue lisää »

Lue lisää

BLU Flexi 800

Flexi BLU 800 järjestelmässä on Flexi BLU 600 järjestelmää isompi työala sekä mahdollisuus läpisyöttöpöytään.

Lue lisää

BLU Flexi 600

Flexi BLU järjestelmällä voidaan työstää taustavalaistuja LED-paneeleja erittäin nopeasti.

Lue lisää

SEI Mercury CO2 BLU

SEI Mercury BLU on taustavalaistujen paneelien tekoon optimoitu suuren työalan ratkaisu, jolla tuote voidaan kaivertaa ja leikata muotoon yhdellä työsyklillä.

Lue lisää

SEI Labelmaster

Labelmaster on tarra- ja etikettimateriaalien rullalta rullalle prosessointiin suunniteltu laite. Sen modulaarinen rakenne mahdollistaa soveltuvuuden kaikkiin viimeistelytarpeisiin.

Lue lisää

SEI Packmaster

Tuotepakkausten prosessointiin – OEM versio Packmasterista sopii integroitavaksi suoraan tuotantolinjaan.

Lue lisää

SEI Packmaster 600 CW

Tuotepakkausten prosessointiin – SEI:n uusi Flexible Packaging tuotelinja tuo valmiin ratkaisun niin leikkaukseen, aukotukseen, perforointiin kuin myös erilaisiin osittaisen leikkuun tarpeisiin.

Lue lisää