Tasolaserkoneet soveltuvat kaikenlaisiin laserprosesseihin. Niiden etuna onkin juuri monipuolisuus, koska samalla koneella voi suorittaa niin leikkaukset, kaiverrukset kuin merkkauksetkin. Myös suuri työala tuo joustavuutta kappaleiden kokoon ja tuotannonsuunnitteluun. Lasermerkkauksessa tasokoneiden nopeus jää kuitenkin merkittävästi skannerijärjestelmien nopeuksista.

Kaikissa tasojärjestelmissä on vaihdettavalla leikkuusuuttimella oleva lasertyöstöpää, jonka avulla työstöön saadaan tuotua haluttu leikkauskaasu, yleensä tavallinen puhdas paineilma. Kaasun ansiosta työstö nopeutuu huomattavasti ja työstön jälki paranee eikä leikkuusta jää kappaleen reunaan tummempia palojälkiä. Työstöalat aina 2000 x 3000 mm:n asti.

Tarjonnastamme löytyy koneita kaikkien laserleikattavien materiaalien leikkaukseen, tehotarpeeltaan aina ohuiden metallien työstöön asti.

GCC LaserPro C180II

GCC LaserPro C180II on suunniteltu erityisesti nopeaan laserkaiverruskäyttöön ja sijoitettavaksi pieneen tilaan, vaikka pöydän päälle. Kompaktissa laitteessa on 458 x 305 mm työskentelyalue. Kaiverrettava kappale voi olla z-akselin ansiosta jopa 155m korkea. GCC 180 II:lla onnistuu erittäin tarkka kaivertaminen, merkkaus ja leikkaus erilaisille materiaaleille kuten: laserkaiverrusmuovit, tekstiilit, akryyli, puu, vaneri ja kartonki. GCC LaserPro C180II […] Lue lisää »

Lue lisää

GCC S400 Laserkaiverruskone

Laserkaiverruskone GCC S400 on GCC:n laserlaiteperheen uusi lippulaivatuote. Laite soveltuu monien materiaalien kaivertamiseen sekä leikkaamiseen. S400 on varustettu nopeilla DC-servomoottoreilla, jotka takaavat 140 ips (tuumaa sekunnissa) kaiverrusnopeuden ja samalla tarkan työstö jäljen. Uudessa mallissa on kiinnitetty erityistä huomiota huollettavuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Laite on varustettu käyttäjäystävällisellä kosketusnäytöllä. Suuri työstöala (1016 x 610 mm) mahdollistaa suurienkin levyjen […] Lue lisää »

Lue lisää

GCC Spirit GLS Hybrid – Co2, kuitu tai molemmat

Spirit GLS Hybrid on GCC:n malliston monipuolisin kone! Hybridissä yhdistyy sekä CO2- että kuitulaserien parhaat ominaisuudet. Tällä koneella pystyy työstämään sekä orgaanisia että metallisia materiaaleja. Vaihtoehtoisesti voit valita koneeseen vain tarvitsemasi sädelähteen. Työn tuottavuus on suuren työalan ja nopeuden ansiosta erinomainen. Laite on parhaimmillaan kaiverruksessa ja tuotemerkkauksessa sekä ohuiden materiaalien leikkauksessa. Ominaisuudet Koneen työala on 860 […] Lue lisää »

Lue lisää

SEI Mercury CO2 – Lippulaivakone tehokkaaseen akryylin ym. leikkaukseen

SEI Mercury laserleikkuri on SEI-laserleikkausjärjestelmien lippulaiva. Tämä suurikokoinen CO2-laserleikkuri on täydellinen kone leikkaamiseen ja leikkausta täydentävään merkintään. Työaloja saatavana runsaasti sopien joka käyttötarkoitukseen; 1250×1550mm – 1500×2050mm – 1500×3080mm – 2060×3080mm – 2500×3080mm – 3200X1500mm. Sei Mercuryn perusta on jykevä ja erittäin vakaa runko. Yhdessä lineaarimoottoreiden ja optisten enkoodereiden kanssa tämä tekee Mercurystä koneen, jolla on […] Lue lisää »

Lue lisää

SEI NRGL – Tasolaser monipuoliseen käyttöön

Uuden sukupolven NRGL on nykyaikainen laserleikkuri moneen käyttöön. Se on parhaimmillaan hieman paksumpien materiaalien leikkaamisessa, mutta sitä voidaan käyttää myös kaiverrukseen ja merkintään. Laserlaitetta saa useammalla eri työalalla ja lisävarusteita on kattava valikoima.

Lue lisää

SEI Eureka – Korkealaatuiseen laserleikkaukseen

Eureka on pienehkö CO2 laserleikkuri joka on suunniteltu ensisijaisesti nopeaan ja tarkkaan leikkaukseen. Eurekaa voidaan käyttää myös kaiverrukseen ja merkintään. Työala 610 x 460mm. Automaattisella korkeussäädettävällä pöydällä jopa 240 mm korkeille esineille.

Lue lisää

SEI X-type

X-type on tasokoneiden lippulaiva. X-Typen hiilikuituakseleita liikutetaan äärimmäisen nopeilla lineaarimoottoreilla, jolloin työstönopeudet ovat aivan omaa luokkaansa. Sopii leikkaukseen ja merkkaukseen.

Lue lisää

Soveltuuko Laser-tekniikka käyttööni

Jätä puhellinnumerosi alla olevalla lomakkeella, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.