Tasomainen laserleikkuri

Tasolaserkoneet (XY-koneet) soveltuvat kaikenlaisiin laserprosesseihin, mutta selkeästi yleisin prosessi on laserleikkaus. Niiden etuna onkin juuri monipuolisuus, koska samalla koneella voi suorittaa niin leikkaukset, kaiverrukset kuin merkkauksetkin. Myös suuri työala tuo joustavuutta kappaleiden kokoon ja tuotannonsuunnitteluun. Lasermerkkauksessa tasokoneiden nopeus jää kuitenkin merkittävästi skannerijärjestelmien nopeuksista.

Kaikissa tasojärjestelmissä on vaihdettavalla leikkuusuuttimella oleva lasertyöstöpää, jonka avulla työstöön saadaan tuotua haluttu leikkauskaasu, yleensä tavallinen puhdas paineilma. Kaasun ansiosta työstö nopeutuu huomattavasti ja työstön jälki paranee eikä leikkuusta jää kappaleen reunaan tummempia palojälkiä. Laserleikkurin työstöalat ovat aina 2000 x 4000 mm:n asti.

Ominaisuuksien kirjoa laserleikkureissa

Laserleikkureita löytyy hyvin erilaisia samastakin kokoluokasta. Eroja löytyy sekä sädelähteestä, kiihtyvyyksistä, leikkuukaasujen käsittelystä,SEI NRGL Textile kankaiden laserleikkaus

huollettavuudesta jne. joten oikean koneen valinta oikeaa sovellukseen on tärkeää ja kustannusten näkökulmasta olennaista. Eroja löytyy myös ohjemiston puolelta, joka vaikuttaa leikkurin integrointiin esim. tuotantojärjestelmiin, konenäköön ja robotteihin.

Työstöjäljen ja -nopeuden osalta lasertehon ja mekaanisen nopeuden lisäksi iso merkitys on mm. leikkuukaasujen käsittelyllä, optisen ketjun konfiguraatiolla ja lasersäteen parametreillä. Suosittelemme aina prosessin hyväksyttämistä toimittajalla ennen ostopäätöstä.

Tarjonnastamme löytyy koneita kaikkien laserleikattavien materiaalien leikkaukseen, tehotarpeeltaan aina ohuiden metallien työstöön asti. Kilt Oy edustaa SEI Laser sekä GCC merkkisiä laserleikkauskoneita. Ota rohkeasti yhteyttä niin löytämme yhdessä juuri oikean koneen laserprosessiinne!

GCC LaserPro C180II

GCC LaserPro C180II on suunniteltu erityisesti laserkaiverrus käyttöön ja sijoitettavaksi pieneen tilaan, vaikka pöydän päälle. Työala 458x305mm.

Lue lisää

GCC Spirit GLS Hybrid – CO2, kuitu tai molemmat

GCC Spirit GLS Hybrid yhdistää sekä CO2- että kuitulaserien parhaat ominaisuudet. Tällä koneella pystyy käsittelemään sekä orgaanisia että metallisia materiaaleja. Suuri nopeus ja työala takaavat suuren tuottavuuden. Työala 860 x 610mm

Lue lisää

SEI Mercury CO2 – Tehokkaaseen laserleikkaukseen

SEI Mercury laserleikkuri on SEI-laserleikkausjärjestelmien lippulaiva. Tämä suurikokoinen CO2-laserleikkuri on täydellinen kone leikkaamiseen ja leikkausta täydentävään merkintään. Työaloja ja järjestelmäoptioita saatavana runsaasti sopien joka käyttötarkoitukseen.

Lue lisää

SEI NRGL – Tasolaser monipuoliseen käyttöön

Uuden sukupolven NRGL on nykyaikainen laserleikkuri moneen käyttöön. Se on parhaimmillaan hieman paksumpien materiaalien leikkaamisessa, mutta sitä voidaan käyttää myös kaiverrukseen ja merkintään. Laserlaitetta saa useammalla eri työalalla ja lisävarusteita on kattava valikoima.

Lue lisää

SEI Eureka – Korkealaatuiseen laserleikkaukseen

Eureka on pienehkö CO2 laserleikkuri joka on suunniteltu ensisijaisesti nopeaan ja tarkkaan leikkaukseen. Eurekaa voidaan käyttää myös kaiverrukseen ja merkintään. Työala 610 x 460mm. Automaattisella korkeussäädettävällä pöydällä jopa 240 mm korkeille esineille.

Lue lisää

SEI X-type

SEI X-Type on äärimmäisen nopealiikkeinen laserleikkuri lineaarimoottorien ja hiilikuiturakenteiden ansiosta. Maksimi työala: 1600x1000mm.

Lue lisää

Soveltuuko Laser-tekniikka käyttööni

Jätä puhellinnumerosi alla olevalla lomakkeella, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.