Savukaasuimuri asennetaan laserlaitteiden savukaasun poistoputkeen, jonka jälkeen savukaasuimuri imee työstössä syntyvät kaasut ja partikkelit pois ja suodattaa ilman. Suodatus tapahtuu savukaasuimurin sisällä kolmessa vaiheessa. Suurin osa partikkeleista jää esisuodattimeen, jonka jälkeen HEPA-suodatin poistaa pienimmät hiukkaset. Lopuksi aktiivihiilisuodatin sitoo haitalliset kemikaalit ja haihtuvat orgaaniset yhdisteet. Yhteen savukaasuimuriin voidaan kytkeä useampi lasertyöstölaite.

Toinen vaihtoehto lasertyöstössä syntyvän kaasun ja partikkelien puhdistukseen on käyttää keskitettyä prosessikaasujen käsittelyä. Tässä tapauksessa voimme toimittaa lasertyöstölaitteen poistoputkeen asennettavan puhaltimen, jolla saadaan aikaan työstöprosessin vaatima imu työstökohteelle.

Bofa on maailman johtava kärynpoisto- ja suodatuslaitteiden valmistaja. Lähes 30 vuoden kokemuksella teollisuuden kärynpoistosta Bofa valmistaa luotettavia ja kustannustehokkaita imureita kaikkiin lasertyöstösovelluksiin.

Kauttamme saat Bofan savukaasuimurit lasertyöstössä syntyvien käryjen poistoon ja suodatukseen. Bofan imurit puhdistavat ilmasta lasertyöstössä syntyvät, terveydelle vaaralliset pienhiukkaset ja haihtuvat orgaaniset yhdisteet niin tehokkaasti, että tarvittaessa ilma voidaan kierrättää takaisin työtilaan.

Valikoimastamme löytyy imurit kaiken kokoisille lasertyöstölaitteille pienistä merkkausasemista suurin kaiverrus ja leikkauskoneisiin.

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta:

Tai ota yhteyttä myyntiimme, niin autamme valitsemaan sovellukseenne sopivan imurin:

puh: 020 785 1515
email: myynti@kilt.fi

Bofa AD500 iQ savukaasuimuri

Savukaasuimuri lasersovelluksiin suurella puhdistuskapasiteetilla Bofan AD500 iQ savukaasuimuri on ideaalinen valinta raskaan luokan lasersovelluksiin, joissa tarvitaan enemmän puhdistuskykyä. AD500 iQ savukaasuimuri yhdistää erittäin suuren suodatinkapasiteetin suureen imukapasiteettiin pienillä paine-ero häviöillä. Näin ollen se on ideaali ratkaisu tilanteisiin, joissa lasertyöstösovelluksesta syntyy suuri määrä savukaasua, jossa on partikkeleita ja/tai kaasumuotoisia yhdisteitä. Uuteen AD500 iQ malliin on tuotu […] Lue lisää »

Lue lisää

Bofa AD Nano+ savukaasuimuri

Savukaasuimuri kevyisiin lasersovelluksiin Kompakti mutta tehokas savukaasusuodatin laserprosesseihin, joista syntyy vähän tai kohtalaisesti savukaasuja. Puhdistaa savukaasut kolmivaiheisen prosessin avulla. Ensimmäisessä vaiheessa puhdistetaan isommat partikkelit esisuodattimella, toisessa vaiheessa pienimmät partikkelit poistetaan HEPA filtterillä ja kolmannessa vaiheessa kaasu puhdistetaan aktiivihiilisuodattimessa. Bofa on maailman johtava kärynpoisto- ja suodatuslaitteiden valmistaja. Lähes 30 vuoden kokemuksella teollisuuden kärynpoistosta Bofa valmistaa luotettavia […] Lue lisää »

Lue lisää

Soveltuuko Laser-tekniikka käyttööni

Jätä puhellinnumerosi alla olevalla lomakkeella, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.