Laboratoriossamme testaamme aina materiaalin ja prosessin soveltuvuuden lasertyöstölle. Käytössämme on omassa laboratoriossamme yleisimmät laser- ja laitetyypit. Testauksen tuloksena asiakas saa aina kattavan raportin testien tuloksista ja suosituksen työstöön parhaiten soveltuvasta ratkaisusta vaihtoehtoineen sekä määritämme laitteella saavutettavan tuotantokapasiteetin ja laadun.

Käytössämme on myös päämiestemme kattavat laboratoriot Italiassa, Englannissa ja Saksassa, jos soveltuvaa laitteistoa ei ole omassa laboratoriossamme käytössä.

Mikäli haluat testata laserprosessin soveltuvuutta juuri sinun tuotantoon ja materiaaleille minimikustannuksin, ota yhteyttä!

Laser koeajopalvelu – paras tapa tutustua!

Epävarmuus ja tiedonpuute eivät helpota Laserlaitteen valintaa. Olemmekin tälle vuodelle tuoneet tarjolle myös yksittäisille laitemalleille tarjottavan koeajopalvelun, jolla pyritään tekemään lasermaailmaan tutustuminen mahdollisimman helpoksi. Koeajopalvelun avulla saat varmuuden laitteen soveltuvuudesta omaan tuotantoosi. Se sisältää valmiin lasertyöstöjärjestelmän käyttöönotettuna tiloissasi kahdeksi viikoksi.

Ota yhteyttä joko lomakkeella tai lähetä postia osoitteeseen myynti@kilt.fi

LaserEvo sarjamerkintä