Laboratoriossamme testaamme aina materiaalin ja prosessin soveltuvuuden lasertyöstölle. Käytössämme on omassa laboratoriossamme yleisimmät laser- ja laitetyypit. Testauksen tuloksena asiakas saa aina kattavan raportin testien tuloksista ja suosituksen työstöön soveltuvista laserparametreista ja laitteistoista.

Tarpeen mukaan testaamme myös prosessiin parhaiten soveltuvan laitteen ja määritämme laitteella saavutettavan tuotantokapasiteetin ja laadun.

Käytössämme on oman laboratoriomme lisäksi Rofinin ensiluokkainen laserleikkaus ja laserhitsaus laboratio Saksan Hampurissa. Laserprosessin lisäksi siellä on mahdollisuus testata prosessin soveltuvuutta robotisointiin ja erilaisiin automaattisiin laadunvalvontamenetelmiin.

SEI:n laserlaboratoriossa pystymme testaamaan kaikkia SEI:n konetyyppejä, monipuolisesti mm. 3D lasermerkkausta ja erilaisia rullalta rullalle sovelluksia.

Mikäli haluat testata laserprosessin soveltuvuutta juuri sinun tuotantoon ja materiaaleille minimikustannuksin, ota yhteyttä!

Laser koeajopalvelu – paras tapa tutustua

Epävarmuus ja tiedonpuute eivät helpota ostopäätöstä. Olemmekin tälle vuodelle tuoneet tarjolle myös yksittäisille laitemalleille tarjottavan koeajopalvelun, jolla pyritään tekemään lasermaailmaan tutustuminen mahdollisimman helpoksi.

Lue lisää

Soveltuuko Laser-tekniikka käyttööni

Jätä puhellinnumerosi alla olevalla lomakkeella, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.