GCC Spirit GLS Hybrid on GCC:n malliston monipuolisin kone! Hybridissä yhdistyy sekä CO2– että kuitulaserien parhaat ominaisuudet. Tällä koneella pystyy työstämään sekä orgaanisia että metallisia materiaaleja. Vaihtoehtoisesti voit valita koneeseen vain tarvitsemasi sädelähteen.

Työn tuottavuus on suuren työalan ja nopeuden ansiosta erinomainen. Laite on parhaimmillaan kaiverruksessa ja tuotemerkkauksessa sekä ohuiden materiaalien leikkauksessa.

Ominaisuudet

Koneen työala on 860 x 610mm (laajennettavissa 960 x 610mm), kokonaan avautuvat etu- ja takaovet mahdollistavat myös pitkien kappaleiden työstön. Työpöytä liikkuu pystysuunnassa 177mm (z-akseli), tämä mahdollistaa hyvin monenlaisten kappaleiden työstön. Avautuva kansi helpottaa päivittäistä puhtaanapitoa ja huoltotoimenpiteiden suorittamista.

Konetta on saatavilla laajalla valikoimalla sädelähteitä, hiilidioksidi- eli CO2 laser 30-100W tehoisena ja kuitulaser tehoilla 20-50W. Koneen voi valita jommalla kummalla tai molemmilla sädelähteillä. Yhdistelmänä koneesta saat täyden hyödyn irti liiketoimintaasi!

Kaiverrus sujuu Spirit GLS sarjan koneilla tehokkaasti. Koneen akseleiden rakenne takaa suuren työstönopeuden.

Työstettävät materiaalit

GCC Spirit GLS Hydridillä pystyy työstämään orgaanisia materiaaleja (CO2 laser), kuten puuta, paperia, kankaita, nahkaa sekä useita muoveja. Kuitulaserin ansiosta onnistuu myös metallisten materiaalien työstö.

Lisävarusteita tähän laserkaiverruskoneeseen on tarjolla kattavasti, mm. kahta mallia pyörityslaitteitä, imulaatikko ja palonestojärjestelmä. Pyörityslaite on käytännöllinen tehtäessä merkkauksia sylinterin muotoisiin ja pallomaisiin esineisiin, imulaatikko parantaa materiaalien leikkausta luomalla altaimulla pienen alipaineen. Patentoitu SmartGUARD Fire Alarm -järjestelmä parantaa turvallisuutta vähentämällä riskiä materliaalien syttymisestä liekkeihin vikatilanteissa. Saatavana on myös sprinklerijärjestelmä.

GCC Spirit GLS Hybrid lisävarusteita on saatavilla kattava valikoima.

 

Lisätietoa valmistajan sivuilta:
http://www.gccworld.com/goods.php?act=view&no=61

Lue lisää laserleikkureista yleisesti

GCC Spirit GLS Hybrid esite

Katso aiheeseen liittyvä video