Kilt Oy tuo Suomen markkinoille laadukkaat laserkaiverrus materiaalit Eckart Signplastics GmbH:lta, joka on saksalainen kaiverrusmateriaalien valmistaja. Valikoimaan kuuluu kattavasti erilaiset kaiverrusmateriaalit ja tarvikkeet.

Eckart tuotevalikoima

 • Laserkaiverruslevyt. 2-kerroksinen peili- ja pintakaiverrus
 • Mekaanisen kaiverruksen levyjä. 2-kerroksinen peili- ja pintakaiverrus
 • Erikoiskovat laserkaiverruslevyt
 • Laserkaiverrettavat kalvot
 • Akryylilevyt
 • Metallimateriaaleja, kuten anodisoidut alumiinit, messinki, Aluply pinnoitetut alumiinit
 • Erikois kaiverrustuotteet, kuten valmiiksi muotoonleikatut kaiverruslevyt ja nimikylttipohjat
 • Kaiverruksen lisätarvikkeet, kuten merkkauspastat, nimikyltti kiinnikkeet jne.

Eckart-laatua

Eckart kuuluu maailman johtaviin kaiverrusmateriaalivalmistajiin ja heidän levyjään toimitetaan yli 60 maahan. Nimi on tunnettu niin auto- ja elektroniikka-alan yritysten kuin myös perinteisten kilpikaiverrusyritysten keskuudessa. Tuotteet ovat kattavasti testattuja ja sertifioitu käyttötarkoitukseensa. Materiaalit ovat helposti kaiverrettavissa, leikattavissa sekä laserilla että mekaanisesti ilman halkeilua ja kestävyytensä puolesta alan kärkeä. Myyjämme opastavat tarvittaessa oikean materiaalin valinnassa.

Yhdessä Eckartin tehtaan sijainnin, joustavan tuotannon ja Kiltin varaston ansiosta toimitusajat ovat nopeita. Normaali toimitusaika varastoltamme on 1-2 päivää, mutta myös erikoismateriaalit ja suuremmat erät suoraan tehtaalta toimitettuna tulevat noin viikossa.

Eckartin laserkaiverrus materiaalit

Laserply

Laserply on Eckartin eniten käytetty laserkaiverrusmateriaali. Laserply mahdollistaa nopean kaiverruksen ohuen pintakalvon ansiosta. Kustannustehokasta kaiverrusta edesauttaa vähäinen pölyn muodostuminen materiaalin pintaan ja tätä kautta pieni jälkityötarve. Kestävä materiaali soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Kaksikerroksisen akryylipohjaisen materiaalin saa matta- tai kiiltäväpintaisena. Laserply voidaan toimittaa myös kaksipuolisena materiaalina eri väreissä.

LaserTec

Lasertec on kaksikerroksinen muovimateriaali, joka on täydellinen vaativiin teollisuusympäristöihin tai vilkkaaseen liikenteeseen, kun kilpi on mekaanisen rasituksen alaisena. Laminaattiakryylipinta suojaa hyvin UV-säteiltä, mekaanisilta naarmuilta ja syövyttävässä ympäristössä. Lasertec-levyt on valmistettu akryylistä ja niiden ikääntymisenkestävyys on testattu äärimmäisissä olosuhteissa. LaserTec materiaalia on saatavana yksi- tai kaksipuoleisena tai vaihtoehtoisesti kahdella pintakerroksella, jolloin voidaan tehdä kolmivärisiä kilpikaiverruksia.

Laserfolie

0,2 mm:n paksuinen Laserfoil soveltuu käytettäväksi kuperille pinnoille. Sitä on helppo kaivertaa ja leikata laserilla. Laserfolieta on saatavana eri väreissä ja sen takaosa on itseliimautuva.

Transacryl

Transacryl on taustakaiverrusmateriaalia, jonka runkomateriaali on suulakepuristettu akryyli ja päälikalvo akryylikalvoa. Transacryl on ihanteellinen taustamaalattaviin kilpiin, taustavalaistuksen kanssa ja kolmiulotteisten kaiverrusefektien luomiseen.

Aluply

Aluply on pintakäsitelty alumiini, jota on helppo kaivertaa CO2-laserilla. Materiaalipaksuuksia on saatavilla joko 0,5 mm tai 1,0 mm. Se sopii mainiosti nimikilpi- ja vaakasovelluksiin. Aluplylle tehty kaiverrusjälki on väriltään täysin musta. Aluply-levyjä voidaan tilata kustomoidussa koossa ja muodossa.

Anodisoitu alumiini

Anodisoitu alumiini sopii täydellisesti CO2- ja kuitulaser kaiverrukseen. Alumiinia käytetään usein teollisissa sovelluksissa.

Tarjoukset laserkaiverrus materiaaleista

Mikäli käytät kaiverrustuotteita säännöllisesti, ota yhteys myyntiimme myynti@kilt.fi tai 020 785 1515 ja pyydä yrityskohtainen tarjous. Voit myös kysyä näytekappaleita kiinnostavista laserkaiverrus materiaaleista.

Eckart laserkaiverrus materiaalivalikoima

Eckart laserkaiverrus väripaletti

Miksi tilata kaiverruslevyt suoraan verkkokaupasta?

Verkkokauppamme kaivertajankauppa.fi palvelee sinua kellon ympäri.

 • Edullisimmat hinnat
 • Saksalaista huippulaatua
 • Nopea ja edullinen toimitus 1-2pv perille asti
 • Näet aina onko tuotetta varastossa
 • Voit tilata erikoisempia tuotteita Saksan tehtaanvarastolta ainoastaan viikon toimitusajalla
 • Näet tilaushistoriasi
 • Tilaaminen helppoa ja nopeaa

 

Siirry kauppaamme www.kaivertajankauppa.fi.

Lataa Eckart kaiverrus materiaalien esite