Lasersuojalasit

Lasersuojalasit ovat tärkeä osa lasertyöstöprosessin työturvallisuutta. Erityisen tärkeää on silmien suojaus suoralta lasersäteeltä sekä mahdollisilta lasersäteen heijastuksilta ja hajasäteiltä. Aina laserlaitetta ei ole mahdollista koteloida kokonaan. Tällöin tarvitaan suojalaseja. Toimitamme Laservisionin lasersuojalaseja muun muassa seuraaviin käyttökohteisiin:

  • Suojalasit hiilidioksidilasereille (CO2)
  • Suojalasit Nd:YAG lasereille
  • Suojalasit kuitulasereille
  • Suojalasit diodilasereille
  • Suojalasit UV -lasereille
  • Suojalasit näkyvän aallonpituuden lasereille, esimerkiksi viivalasereiden käyttöön

LaserVisionin kattava tuotekuvasto

Laservisionin tuotekuvasto aluesuojauksen tuotteille (lasersuojaikkunat ja lasersuojaverhot)

Laserturvallisuus

Lasersuojalasit ovat testattuja ja sertifioituja tuotteita, jotka valitaan huolellisesti kuhunkin käyttökohteeseen erikseen. Kaikelta lasersäteilyltä suojaavia laseja ei ole olemassa, koska eri aallonpituudet, pulssimuodot ja tehot vaativat laseilta erilaisia ominaisuuksia. Myös käyttöympäristö asettaa vaatimuksia lasersuojalasien mitoitukselle. Yleisesti tarvittava suojalasien suojaluokka lasketaan erityisellä tarkoitukseen suunnitellulla ohjelmistolla. Oikeiden lasien valintaan tulee siis kiinnittää erityistä huomiota ja antaa mieluiten ammattilaisen suorittaa lasersuojalasien valinta.

Laserhäirintä

Laserhäirintä on noussut otsikoihin helposti saatavien tehokkaiden laserosoittimien väärinkäytön vuoksi. Lasersäteellä häiritään niin ammattiliikennettä tien päällä kuin lentäjiä. Toimitamme lasersuojalaseja myös ammattiliikenteen käyttöön. Kysy tarjous suoraan myynnistämme myynti@kilt.fi.

Lue lisää tuotteista ja laserturvallisuudesta Laservisionin sivuilta.

laservision_lasersuojalasit

Katso aiheeseen liittyvä video