SEI Laser on ollut jo 30 vuotta johtava täysin lasertekniikkaan keskittynyt yritys. SEI Laserin akryylin leikkaamiseen suunnitellut laserleikkurit ovat hyvin tunnettuja markkinoilla ja yhtiön tärkein tuoteperhe.

Kaikki akryylin laserleikkurit varustettavissa BLU ohjelmistolla

Tämän pitkän kokemuksen pohjalta SEI on nyt esitellyt uuden BLU tuotelinjan taustavalaistujen LGP (light guide panel) paneelien tuotantoon, jolla LED teknologia pääsee oikeuksiinsa. BLU on pitkän tuotekehityksen tulos ja käyttötarkoitukseensa räätälöity valmis ratkaisu. Järjestelmän keskeinen osa on Icaro BLU -ohjelmisto, jonka tehokkaat algoritmit ja funktiot tekevät LED paneelien suunnittelusta helppoa ja takaavat tasaisen valovoiman koko pinnalle kappaleen koosta, muodosta ja ledien sijoittelusta riippumatta.

LGP tekniikalla toteuttujen valaistusratkaisujen etuna perinteisiin menetelmiin verrattuna on työstön nopeus, räätälöitävyys, komponenttien ja materiaalin edullisuus ja lopputuotteen ohuus ja keveys. Paneeli voidaan tehdä jopa 3mm paksusta akryylista, joskin yleisimmät paksuudet ovat 4mm ja 6mm.

LED paneelien toiminta perustuu akryylilevyn nurjalle puolelle tehtäviin hyvin pieniin pisteisiin, joilla valoa ohjataan ulos paneelista. Ilman pintakäsittelyä valo vain kokonaisheijastuisi akryylin ylä- ja alapinnasta eikä levy hohtaisi lainkaan valoa. Jotta akryylipinta hohtaisi valoa tasaisesti, täytyy pisteiden tiheyttä säätää valolähteen etäisyyden mukaan.

BLU hoitaa tarvittavan pintakäsittelyn laserilla. Menetelmä on laadultaan, kestävyydeltään ja joustavuudeltaan täysin omaa luokkaansa verrattuna pintakäsittelyn tekemiseen maalilla tai mekaanisesti. Tehokas Icaro BLU ohjelmisto hoitaa myös pisteiden tiheyden säätelyn niin, että paneeli hohtaa valoa juuri halutulla tavalla – tasaisen kirkkaasti tai mukautetusti. SEI BLU mallisto täyttää teollisuuden kovimmatkin vaatimukset, josta osoituksena on markkinajohtajuus TV monitorien ja teknisen valaistuksen markkinoilla (mm. autoteollisuus, turvallisuus ja ilmailu).

BLU malliston lasertyöstökoneilla voi tehdä esimerkiksi sisustuksellisia valopintoja, näyttäviä valomainoksia tai jopa TV näyttöjä. Se on oikea valinta yrityksille, jotka jo nyt työstävät akryyliä ja haluavat laajentaa tarjontaansa kustannustehokkaalla tavalla uusiin LED tekniikan mahdollistamiin sovelluksiin. Laitteet soveltuvat myös normaaliin akryylin tasoleikkaukseen ja merkkaukseen.

Tuottavuus

Järjestelmän tuottavuus aina 100m2 / tunnissa riippuen valitusta järjestelmästä ja käytetystä PMMA akryylityypistä riippuen

Laatu

Valotehon täydellinen jakaantuminen koko työalan (aina 2500x3080mm asti) alueella. Erittäin hyvä kirkkaus (max 97% hyötysuhde) joka ei heikkene ajan myötä.

Joustavuus

Vapaus valita kaiken kokoiset PMMA levyt ja mikä tahansa muoto voidaan prosessoida yksilöllisesti.

Lataa tästä opas LED paneelien valmistamiseen laserilla

BLU Flexi 800

Flexi BLU 800 järjestelmässä on Flexi BLU 600 järjestelmää isompi työala sekä mahdollisuus läpisyöttöpöytään.

Lue lisää

BLU Flexi 600

Flexi BLU järjestelmällä voidaan työstää taustavalaistuja LED-paneeleja erittäin nopeasti.

Lue lisää

Mercury CO2 BLU

SEI Mercury BLU on taustavalaistujen paneelien tekoon optimoitu suuren työalan ratkaisu, jolla tuote voidaan kaivertaa ja leikata muotoon yhdellä työsyklillä.

Lue lisää