SEI Flexi BLU sovelluskohteet

SEI Flexi BLU järjestelmällä voidaan työstää taustavalaistuja LED-paneeleja erittäin nopeasti. Muotoon leikattuja PMMA levyjä voidaan pilkuttaa sovelluksesta riippuen jopa 38 m²/h. Taustavalaistuja LED-paneeleita kaytetään valomainoksissa, TV-ruuduissa ja valaisimissa.

Ominaisuudet

Flexi BLU käyttää SEIn kehittämää menetelmää, jossa laserilla työstetään erittäin pieniä pisteitä, joiden kokoa ja etäisyyttä toisistaan voidaan kontrolloida tarkasti ja näin muodostetaan valojohteita (LGP) joiden ulospäin antamaa valovoimaa pystytään tarkoin hallitsemaan. Yksittäiset paneelit voivat olla kooltaan maksimissaan 1200 x 3000 mm. Laiteella voidaan työstää levy kerrallaan tai toteuttaa jatkuva prosessi syöttämällä materiaaliaa molemmin puolin konetta vuorotellen.

Samalla laitteella onnistuvat myös tavalliset laserkaiverrus, -merkintä ja -leikkaussovellukset eri materiaaleille, kuten paperille, kartongille, nahalle, keinonahalle, kankaille, kumille, puulle, akryylille ja monille muille muovi levyille sekä kalvoille.

SEI Flexi 800-sarja on 800mm ja Flexi 1200-sarja 1200mm leveällä työalalla varustettu. Modulaarisen rakenteen ansiosta materiaalin syöttö ja pituus vaihtoehtoja on useita 800 mm:stä aina 3000 mm:iin. Laserteho vaihtoehdot ovat 150W, 300W ja 500W

Katso myös SEI Flexi 600 BLU pienemmän työalan tarpeisiin

FLEXI 8xx/12xx BLU Datalehti

Katso aiheeseen liittyvä video