Shop4CF-projektissa KILT Oy kehittää automaattista CUT SHOP -hinnoittelutyökalua laserleikkauksen alihankintaprosessiin. Rakennamme online-tilausjärjestelmää, jonka avulla asiakas voi saada välittömän tarjouksen mistä tahansa laserleikkaus tai kaiverrus työstä, josta on 2D-tiedostosto (PDF, DXF, SVG, CDR) olemassa. Ohjelmisto ottaa huomioon geometrian, käytetyt materiaalit ja koneen ominaisuudet laskiessaan koneen prosessiajan, tuotantokustannukset, myyntihinnan ja myyntikatteen. Myyjä näkee myös kuinka tilauksen muutokset vaikuttavat näihin arvoihin. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen työ lähetetään tuotantojonoon yhdellä klikkauksella.

Edut

Ohjelmiston on suunniteltu tukevan täysin digitaalista työkiertoa mahdollistaen nopeat ja tarkat tarjoukset ja välittömän siirron tuotantoon. Näin toimitusajat voidaan minimoida ja myös pienempiä tuotantoeriä voidaan tehdä kannattavasti. Toinen vakiintuneiden asiakkaiden etu on se, että tarjousrajapinta on asiakkaan käytettävissä suoraan, joko manuaalisesti tai ERP-järjestelmillä mahdollistaen automaattisten tarjousten tekemisen.

Täysautomaattinen hinnoittelutila ei ole pakollinen. Myyjä voi edelleen vastaanottaa tarjouspyyntöjä sähköpostitse ja käyttää CUT SHOPia vain sisäisenä työkaluna kustannuslaskelmien nopeuttamiseksi. Tämä on tärkeää monissa tapauksissa, jotta voidaan edelleen käyttää sähköpostia tarjouspyyntöjen tekemiseen ja ihmisten kanssa vuorovaikutukseen.

Toimiiko verkkokaupassa?

Kyllä. CUT SHOP mahdollistaa leikkaamisen myynnin palveluna verkkokaupassa, joka tarjoaa automaattisen tarjoustyökalun ja työtiedostojen generoinnin, joilla voidaan luoda valmiita työtiedostoja tuotantoasi varten.

Kokeilemisen arvoinen?

Olemme jo pilottivaiheessa ja voimme esitellä CUT SHOP -toiminnallisuudet todellisilla asiakastiedoilla ja integroinnilla oikeisiin laserleikkauskoneisiin. Otamme nyt uusia asiakkaita pilottiin, joten ota yhteyttä, jos näet potentiaalia!

Katso aiheeseen liittyvä video