AD Nano+ Savukaasuimuri kevyisiin lasersovelluksiin

BOFA AD Nano+ on kompakti (743x360x360mm) mutta tehokas savukaasuimuri lasermerkkaus- ja laserkaiverrusprosesseihin, joista syntyy vähän tai kohtalaisesti savukaasuja. Kuten suuremmissakin BOFA:n tuotteissa, imuri puhdistaa savukaasut kolmivaiheisen prosessin avulla. Ensimmäisessä vaiheessa poistetaan isommat partikkelit esisuodattimella, toisessa vaiheessa pienimmät partikkelit poistetaan HEPA-suodattimella ja kolmannessa vaiheessa haitalliset kaasut poistetaan ilmasta aktiivihiilisuodattimella. AD Nano+ on helppo sijoittaa ahtaaseenkin tilaan ja sitä voi liikutella pyörien varassa.

BOFA on maailman johtava kärynpoisto- ja suodatuslaitteiden valmistaja. Lähes 30 vuoden kokemuksella teollisuuden kärynpoistosta BOFA valmistaa luotettavia ja kustannustehokkaita imureita kaikkiin lasertyöstösovelluksiin.

 

bofa nano+ savukaasusuodatin

Raskaampiin lasertyöstöprosesseihin, joissa syntyy enemmän partikkeleita ja puhdistettavia kaasuja, kannattaa tutustua suuremman kapasiteetin Bofa AD Oracle iQ ja Bofa AD 500 iQ laitteisiin.

Lue lisää savukaasujen puhdistuksesta laserprosesseissa:

Tai ota yhteyttä myyntiimme, niin autamme valitsemaan sovellukseenne sopivan imurin:

puh: 020 785 1515
email: myynti@kilt.fi

Bofa AD Nano+ esite