GCC LaserPro E200 on uusi, pöytämallinen laserkaiverruslaite edullisempaan hintaluokkaan. GCC E200 sopii hyvin aloittelijoiden, koulujen ja oppilaitosten käyttöön, mutta myös ammattimaisempaan käyttöön, jos käyttötunteja koneelle odotetaan tulevan vähemmän. Laitteessa on hintaluokassaan suuren nopeuden ja korkean työstölaadun tarjoavat DC-servomoottorit paikan takaisinkytkennällä. Helppokäyttöinen laite ja SmartJOB ohjelmisto ovat yhteensopivia Windows- ja MAC-tietokoneiden kanssa.

OMINAISUUDET

Vesijäähdytteisellä sädelähteellä varustettu GCC E200 on tuottavuudeltaan ja hinta-laatu -suhteeltaan huippuluokkaa. Laserkaiverruslaite tunnistaa eri materiaalit viivakooditarran perusteella ja asettaa jokaiselle materiaalille sopivat työstöparametrit automaattisesti. Tämä helpottaa laitteen käyttöä paljon erityisesti oppilaitosympäristössä. Laitteen CCD-kameran avulla voidaan tarkistaa, että materiaali on aseteltu oikein ja kaiverrus tulee oikeaan kohtaan, ennen varsinaisen työn tulostamista.

GCC LaserPro E200 on helppo pitää puhtaana: Laitteen kyljessä on ulosvedettävä laatikko, jonne työstössä syntyvät roskat putoavat. Se on helppo tyhjentää ja asettaa takaisin paikalleen laitteen käytön jälkeen. E200 on ohjattavissa 7″ kosketusnäytöllä ja/tai tietokoneen avulle.

Käyttäjän tarpeista riippuen GCC E200 soveltuu sekä ammattilais- että harrastajakäyttöön. Ammattilaisille tarkoitettu tulostinajuri-käyttöliittymä graafiikkaohjelmiston (esimerkiksi CorelDRAW Grapics suite) yhteydessä mahdollistaa yksityiskohtaiset asetukset, kun taas aloittelijat pääsevät alkuun helpolla SmartJOB-toiminnolla!

TEKNISET TIEDOT

Laserlähde: CO2 40W

Työskentelyala: 510 x 330mm

Suurin työstettävän kappaleen koko (Leveys x Pituus x Korkeus):

  • 525 x 340 x 20mm (työalustan kanssa)
  • 493 x 341 x 95mm (ilman työalustaa)

Maksimi työskentelynopeus: 508mm/s (20 IPS)

CCD Kamera: Vakiovaruste, esikatseluun ja helppoon kohdistukseen

Työalusta: Tukeva ristikkopöytä

Moottorit: DC-servomoottorit

Linssin polttoväli: 1.5” linssi vakiona

Maksimi leikkauspaksuus: 10mm

Ohjauspaneeli: 7” kosketusnäyttö

Yhdistäminen: Wi-Fi, USB, Ethernet

Mitat (Leveys x Pituus x Korkeus): 915 x 780 x 300mm

Optiot:

  • Pyörityslaite pyörähdyskappaleiden merkkitsemiseen
  • Savukaasuimuri savukaasujen poistoon ja puhdistukseen
  • Kompakti, öljytön paineilmakompressori laitteen tarvitseman paineilman tuottoon

Savukaasunpoisto: Laitteen yhteyteen tarvitaan ulkoinen savukaasunpoistojärjestelmä. GCC LaserPro E200 laitteessa on 4″ putkilähtö savukaasujen poistoa varten. Vaadittava ilman minimi virtaus on 300 m3/h, 2,5Pa alipaineella. Valikoimastamme löytyvä sopiva savukaasuimuri on BOFA AD Nano+. Lue lisää BOFA AD Nano+ savukaasuimurista.

 

Lataa GCC E200 esite

Katso aiheeseen liittyvä video