GCC E200 on GCC:n pöytämallinen laserkaiverruslaite, joka sopii niin aloittelijoiden, oppilaitosten kuin ammattilaisten käyttöön. Laitteessa on suljetun piirin servomoottori, joka takaa nopean työstönopeuden ja korkealaatuisen työjäljen. Helppokäyttöinen laite ja SmartJOB ohjelmisto ovat yhteensopivia Windows- ja MAC-laitteiden kanssa.

OMINAISUUDET

Vesijäähdyttimellä varustettu GCC E200 on tuottavuudeltaan ja hyöty-laatu -suhteeltaan huippuluokkaa. Laite tunnistaa eri materiaalit kätevästi viivakooditarralla, joka helpottaa niiden käsittelyä. Laserkaiverruslaitteen CCD-kameran avulla voidaan tarkistaa, että materiaali on aseteltu oikein ja kaiverrus tulee oikeaan kohtaan, ennen varsinaisen työn tulostamista.

Laite on helppo pitää puhtaana: sen kyljessä on ulosvedettävä laatikko, jonne kaivertamisroskat putoavat. Se on helppo tyhjentää ja asettaa takaisin paikalleen laitteen käytön jälkeen. E200 on ohjattavissa 7″ kosketusnäytöllä ja/tai tietokoneen avulle.

Käyttäjän tarpeista riippuen GCC E200 soveltuu ammattilais- ja harrastajakäyttöön. Ammattilaisille tarkoitettu tulostinajuri-käyttöliittymä graafisen ohjelman (esimerkiksi Corel Draw) yhteydessä mahdollistaa yksityiskohtaiset asetukset, kun taas aloittelijat pääsevät alkuun helpolla SmartJOB:illa!

TEKNISET TIEDOT

Laserlähde: CO2 40W

Työskentelyala: 510 x 330mm

Suurin työstettävän kappaleen koko (Leveys x Pituus x Korkeus):

  • 525 x 340 x 20mm (työalustan kanssa)
  • 493 x 341 x 95mm (ilman työalustaa)

Maksimi työskentelynopeus: 20 IPS

CCD Kamera: Vakiovaruste, esikatseluun ja helppoon kohdistukseen

Työalusta: Tukeva ristikkopöytä

Driver: DC servomoottori

Linssin polttoväli: 1.5” linssi vakiona

Maksimi leikkauspaksuus: 10mm

Ohjauspaneeli: 7” kosketusnäyttö

Yhdistäminen: Wi-Fi, USB, Ethernet

Mitat (Leveys x Pituus x Korkeus): 915 x 780 x 300mm

Optiot:

  • Pyöritysmekanismi pyörähdyskappaleiden merkkitemiseen
  • Suodatin savukaasujen imemiseen ja puhdistukseen
  • Kompakti kompressori paineilman tuotantoon

Savukaasunpoisto: Laitteen yhteyteen tarvitaan ulkoinen savukaasun poistojärjestelmä. Laitteessa on 4″ putkilähtö. Vaaditaan ilman minimi virtaus 300 m3/h, 2,500PA alipaine. Sopiva Bofa savukaasuimuri on Nano+. Lue lisää Bofa Nano+ savukaasuimurista.

Katso aiheeseen liittyvä video