GCC LaserPro:n Mercury III on sarjan uusin laserkaiverruskone. Se on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppohoitoinen kone nopeaan ja luotettavaan kaiverrukseen. Koneen työala on 635 x 458mm, kokonaan avautuvat etu- ja takaovet mahdollistavat myös pitkien kappaleiden työstön. Työpöytä liikkuu pystysuunnassa 165mm (z-akseli), mika mahdollistaa hyvin monenlaisten kappaleiden kaiverruksen. Servomoottorit paikan takaisinkytkennällä takaavat vakaan ja tarkan työstöjäljen.

Mercury III on erityisesti suunniteltu laserkaiverrukseen, mutta sillä pystyy myös leikkaamaan tarkasti orgaanisia materiaaleja, kuten puuta, paperia, kankaita, nahkaa sekä useita muoveja.

Konetta on saatavilla CO2 sädelähteitä tehoilla 12, 25, 30, 40 ja 60W. Yleisin malli on 40W, jolla leikkaa vaivatta esim. 4mm paksuista vaneria. Mercury III laserkaiverruskone on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen kone päivittäiseen käyttöön.

Lisävarusteina tähän laserkaiverruskoneeseen saa mm. pyörityslaitteen, imulaatikon ja palonestojärjestelmän. Pyörityslaite on käytännöllinen sylinterin muotoisten ja pallomaisten objektien tuotemerkkauksia tehdessä, imulaatikko parantaa materiaalien leikkausta luomalla pienen alipaineen leikattavan materiaalin alle. Näin leikkauksessa syntyvät käryt poistuvat leikkausrailosta paremmin. Patentoitu SmartGUARD Fire Alarm -järjestelmä parantaa turvallisuutta vähentämällä riskiä materliaalien syttymisestä liekkeihin vikatilanteissa.

Lisätietoa valmistajan sivuilta:
http://www.gccworld.com/goods.php?act=view&no=17

Lue lisää laserleikkureista yleisesti

GCC Mercury III esite (englanniksi)