Flexi Blu

Asiakkaamme Nordic Plast OÜ hankki kauttamme SEI:n uutuuslaitteen, SEI Flexi 1230 BLU:n, joka hyödyntää ainutlaatuista, SEI Laserin itsensä kehittelemää Icaro BLU-ohjelmistoa. Lue asiakkaan kokemuksia alta:

Miksi SEI Flexi 1230 BLU?

”Päätimme laajentaa liiketoimintaamme ja aloittaa akryylilevyjen pilkutuksen uutena tuotantolinjana. Ajattelimme ensin, että voisimme käyttää siihen vanhoja laserleikkureitamme, mutta niiden työnjälki ei kuitenkaan vastannut odotuksiamme ja päädyin googlettamaan pilkutukseen sopivia laitteita. Sattumalta ensimmäisenä hakukonetuloksena tuli SEI:n nettisivu, jonka klikkasin auki. Kiinnostuin näkemästäni ja otin heihin yhteyttä.

Juteltuani heidän myyntijohtansa kanssa pääsin tutustumaan SEI Laserin laitteisiin, niiden valmistukseen ja tuotantotiloihin Italiassa elokuussa 2020, kun koronatilanne oli hiukan parempi. He tutustuttivat minut SEI Flexi 1230 BLU-laitteeseensa, joka vakuutti minut toiminnoillaan täysin. Se oli juuri sitä, mitä olimme etsineet.

Yhteistyö KILTin ja SEI:n kanssa

Mitä kaikkeen kanssakäymiseen SEI:n ja heidän jälleenmyyjään KILT Oy:n kanssa tulee, kaikki sujui ongelmitta. KILTin kanssa oli todella miellyttävä työskennellä. Heidän edustajansa Tomi oli aina tavoitettavissa ja avulias. Olin yllättynyt siitä, kuinka nopeasti laitteen asennus tapahtui: Tomi soitti minulle eräänä päivänä ja kysyi, sopisiko heidän tulla asentamaan kone seuraavana aamuna. En ollut varautunut kaiken sujuvan niin joutuisasti! Kaikki tehtiin muutamassa tunnissa. Myös koneen ostaminen ja hankkiminen oli odotettua nopeampaa: toimitusaika oli vain kaksi kuukautta. Ainoa katumuksen aiheeni on se, ettemme ostaneet laitetta aikaisemmin. Ostimme uuden laserleikkauskoneen vuotta ennen SEI Flexin ostoa, emmekä silloin valitettavasti tutustuneet muihin vaihtoehtoihin. Meidän olisi pitänyt jo silloin ostaa SEI:n laitteisto.

Laitteen käyttö

Yrityksemme, Nordic Plast OÜ, valmistaa akryylituotteita valomainoksiin, sisustuselementteihin ja teollisiin puolivalmisteisiin. Tämän uuden koneen avulla voimme nyt laajentaa akryylilevyjen etsausta LED-valoihin. SEI:n kone on käänteentekijä: se on niin ammattimaisesti ja hyvin tehty. Ja Blu-ohjelmisto on todella ainutlaatuinen ja hyödyllinen asiakkaidemme tarvitsemien tuotteiden luomisessa. Saatuamme tietää kuinka se toimii, olemme olleet siihen erittäin tyytyväisiä.

SEI Flexi BLU:n parhaat ominaisuudet

Pidän siitä, miten laitteisto on rakennettu ja miltä se näyttää. Se on erittäin pätevä laitteisto, joka erottuu edukseen kilpailevien yritysten koneista ammattimaisuudellaan. Positiivista oli myös se, että paketin mukana tuli kaikki, mitä asennukseen ja käyttöönottoon tarvitaan. Ostajan ei tarvitse ostaa yksiäkään piuhoja tai kaapeleita itse. Olen joutunut tekemään niin yhdysvaltalaisten kilpailevien laitteden kohdalla: Niiden asennus ja käyttöönotto vaativat paljon ylimääräistä työtä. Yhteenvetona pidän SEI Flexistä kokonaisuutena: ulkonäkö, BLU-ohjelmisto, mekaniikka, sekä ohjattavuus miellyttävät.

Laitteen vaikutukset yritykseemme

Koska tämä on ensimmäinen laitteisto, jonka Nordic Plast on LGP paneelien tuotantoon ostanut, meillä ei ole sille vertailukohtaa, mutta olemme todella tyytyväisiä ostokseen. Testauksien ja henkilökunnan laitteen käyttöön kouluttamisen jälkeen laite on osoittanut pätevyytensä. Sillä on ollut myönteinen vaikutus työhömme. Näyttää siltä, ​​että se on vieläkin parempi ja nopeampi kuin odotin. Luulen, että se antaa meille hyvän etulyöntiaseman kilpailijoihimme nähden.

On aikaista sanoa, miten tämä muuttaa yritystämme, mutta näyttää siltä, ​​että se oli oikea valinta meille. Ainoa mieltä askarruttava kysymys on, koska investoimme uuteen samanlaiseen laitteeseen. En tiedä milloin se tapahtuu, mutta se on ehdottomasti tulevaisuuden suunnitelmissa.”

Valmistaja: SEI Laser Italy

Laite: Flexi 1230 BLU

Prosessi: Akryylisten LED-paneelien pilkutus (Acryl LGP dot etching)

Lisätiedot: Tomi Järvi +358 400 147 427

SEI Laser Flexi 1230

SEI Laser Flexi 1230, Nordic Plast