Oletko investoimassa laserjärjestelmään?SEI PaperOne 3500 Laserstanssi

Teollisella toimijalla investoinnin suunnittelu lähtee usein takaisinmaksuajan laskennasta, johon vaikuttaa ylivoimaisesti eniten laitteen tuotantokapasiteetti. Laitteen tulee myös toimia usein hyvin määriteltyjen laatukriteerien puitteissa ja toisaalta tuotannon katkoksia pyritään välttämään ennakoiden ennakkohuolloilla ja huollon hyvällä vasteajalla.

Teollisuusasiakkaillemme tarjontamme kulmakivet ovat:

  • Markkinoiden tuottavimmat koneet
  • Kuhunkin asiakasprosessiin optimoidut koneet ja ohjelmistot, ei vain geneerisiä laserleikkureita
  • Prosessiosaaminen
  • Ohjelmisto-osaaminen tuotantojärjestelmäintegrointeja ja räätälöintejä varten
  • Ammattitaitoinen huoltotiimi

Autamme investoinnin suunnittelussa alusta asti. Määrittelemme vaatimukset, testaamme käytännössä prosessin nopeuden ja laadun ja laskemme koneen takaisinmaksuajan todellisten lukujen pohjalta.

Tuottavuudella on väliäTuotteen ikkunapakkaus laserilla

Lasersädelähteiden tekninen kehitys on jo hidastunut merkittävästi viime vuosien valtavan nopeaan kehitykseen verrattuna. On kuitenkin väärin vetää tästä johtopäätöstä laserprosessien kokonaistuottavuuden kasvun hidastumisesta. Aivan viime aikoina on eri prosesseihin tullut uusia, juuri tiettyyn prosessiin optimoituja suurnopeus lasertyöstöjärjestelmiä jotka nostavat koko prosessin tuottavuutta edelleen kymmeniä prosentteja vuosittain.

Kehitys on pääosin järjestelmä- ja prosessikehityksen ansiota. Nykyisin on saatavilla järjestelmiä, joissa sädelähteen, skannerin ja koko järjestelmän ohjaus on suunniteltu ohjauselektroniikalta alkaen tiettyä sovellusprosessia ajatellen. Täman ansiosta sekä itse lasertyöstö että prosessiin kokonaisuutena kuluva aika on minimoitu.

Laite vai järjestelmäkauppa

Teollisuudessa enää harvoin ostetaan pelkkää laitetta. Tuotannon kannalta on oleellista miettiä myös kuka laitteen huoltaa, millaisella aikataululla ja millä kustannuksilla, kuka vastaa järjestelmän integroinnista muihin järjestelmiin ja kuka toimittaa maksimaalisen tuottavuuden kannalta keskeiset ohjelmistot ja automaatioratkaisut. Usein päädytään yhteen toimittajaan vastuunjaon helpottamiseksi.

Millä toimialalla työstentelet?

Siirry sovelluskohtaisille sivuille tästä:

Oli projektisi iso tai pieni, autamme sinua varmasti ja ammattitaidolla. Jätä tarjouspyyntö, niin katsotaan kuinka voimme auttaa. Tarjouspyyntö ei velvoita mihinkään.