Tasotulosteiden jälkikäsittely

Tasotulosteiden jälkikäsittely leikkauksineen ja nuuttauksineen onnistuu SEIn tasoleikkureilla. Laserin etuna on kuvioiden vapaat muodot ja prosessin nopeus sekä kulutusosien puuttuminen, joka pienentää kustannuksia. Laserleikkauslaitteilla koko tuloste voidaan käsitellä samalla kertaa.

 

Tarrojen leikkaus

Tarrojen leikkauksessa laserin etuja ovat täysin vapaat leikkausmuodot ja mahdollisuus työstää monenlaisia tarramateriaaleja ilman, että taustapaperi vaurioituu. Tarrojen laserleikkauksessa myös leikkauskapasiteetti on sovitettavissa pienimuotoisesta tasoleikkurista aina rullalta rullalle toimiviin suurnopeusleikkauksiin, joissa leikkaukset tehdään skanneritekniikalla.

 

Etiketöinti

Etikettien viimeistely voidaan nykyään tehdä täysin digitaalisesti, jolloin tuotantoprosessin joustavuus nousee täysin uudelle tasolle perinteiseen stanssaukseen verrattuna, nopeudesta juurikaan tinkimättä. Samalla työstöllä voidaan muotoon leikkauksen lisäksi tehdä myös mm. erilaiset repäisyreunat. Etikettien lasertyöstön nopeus vastaa nykyisin käytössä olevia digipainokoneita, joten työstöä ei välttämättä tarvitse tehdä erillisenä prosessina.

 

Graafisten papereiden ja kartonkien jälkikäsittely

Lasertyöstö mahdollistaa graafisten paperien ja kartonkien jälkikäsittelyn monipuolisesti ja nopeasti yhdellä laitteella ja prosessilla. Laserilla onnistuu samalla kertaa niin muotoon leikkaus, rei’itys, nuuttaus, perforointi, kuin myös piirtäminen. Tämän johdosta laser onkin valloittanut erilaisten korttien ja kartonkitulosteiden jälkikäsittelyssä nopeasti markkinaosuutta.

SEI PaperOne 3500 Laserstanssi

SEI PaperOne 3500 laserstanssi on ihanteellinen laite esitteiden ja kaupallisten painotuotteiden digitaaliseen jälkikäsittelyyn. Laserstanssaus tehdään  kuljetuksen aikana ilman, että kuljetuksen on pysähdyttävä. Optiona on myös nuuttaustoiminnon lisääminen prosessiin. Digitaalinen prosessi mahdollistaa tuotannon pienet kulut vähäisen henkilöstötarpeen johdosta. Digitaalinen laserstanssaus mahdollistaa erittäin yksityiskohtaiset käsittelytavat materiaaliin. Näin ollen se ei ainoastaan korvaa vanhaa mekaanista prosessia, vaan avaa […] Lue lisää »

Lue lisää

NRGL

Uuden sukupolven NRGL on nykyaikainen laserleikkuri moneen käyttöön. Se on parhaimmillaan hieman paksumpien materiaalien leikkaamisessa, mutta sitä voidaan käyttää myös kaiverrukseen ja merkintään. Laserlaitetta saa useammalla eri työalalla ja lisävarusteita on kattava valikoima.

Lue lisää

Labelmaster

Labelmaster on tarra- ja etikettimateriaalien rullalta rullalle prosessointiin suunniteltu laite. Sen modulaarinen rakenne mahdollistaa soveltuvuuden kaikkiin viimeistelytarpeisiin.

Lue lisää