Nahkan ja kumin lasertyöstö

Laserlaite mahdollistaa erilaisten nahkatuotteiden yksinkertaisen ja kosketuksettoman käsittelyn. Laserilla voidaan leikata ja merkitä kaikkia nahkalaatuja, kuten parkkinahkaa, aniliininahkaa, nupukkia, mokkanahkaa ja säämiskää. Myös PU-pinnoitettua bycast-nahkaa, PU-keinonahkaa sekä alcantaraa ja muita nahkaa muistuttavia mikrokuitukankaita voidaan työstää lasterilla. Laserin avulla voidaan tyydyttää monien näitä materiaaleja käyttävien alojen, kuten sisustuksen, liikelahjojen valmistuksen ja muodin tarpeet, jotka muuttuvat jokaisen sesongin mukaan.

Suuren tuottavuuden ansiosta laserleikkaus ja lasermerkintä soveltuvat myös korkeaa kapasiteettia vaativiin sovelluksiin, kuten kenkäteollisuuteen, vaate- ja somistetuotantoon sekä huonekaluteollisuuteen. Valikoimastamme löydät laserjärjestelmät kattavasti nahan, kumin ja kankaiden laserleikkaukseen, lasermerkintään ja kuviointiin kaikissa koko- ja tuottavuuskategorioissa aina pienistä työpajoista nykyaikaiseen kenkien massatuotantoon.

Lataa esite

GCC Spirit GLS Hybrid – CO2, kuitu tai molemmat

GCC Spirit GLS Hybrid yhdistää sekä CO2- että kuitulaserien parhaat ominaisuudet. Tällä koneella pystyy käsittelemään sekä orgaanisia että metallisia materiaaleja. Suuri nopeus ja työala takaavat suuren tuottavuuden. Työala 860 x 610mm

Lue lisää

SEI Mercury CO2 – Tehokkaaseen laserleikkaukseen

SEI Mercury laserleikkuri on SEI-laserleikkausjärjestelmien lippulaiva. Tämä suurikokoinen CO2-laserleikkuri on täydellinen kone leikkaamiseen ja leikkausta täydentävään merkintään. Työaloja ja järjestelmäoptioita saatavana runsaasti sopien joka käyttötarkoitukseen.

Lue lisää

SEI NRGL – Tasolaser monipuoliseen käyttöön

Uuden sukupolven NRGL on nykyaikainen laserleikkuri moneen käyttöön. Se on parhaimmillaan hieman paksumpien materiaalien leikkaamisessa, mutta sitä voidaan käyttää myös kaiverrukseen ja merkintään. Laserlaitetta saa useammalla eri työalalla ja lisävarusteita on kattava valikoima.

Lue lisää

SEI Eureka – Korkealaatuiseen laserleikkaukseen

Eureka on pienehkö CO2 laserleikkuri joka on suunniteltu ensisijaisesti nopeaan ja tarkkaan leikkaukseen. Eurekaa voidaan käyttää myös kaiverrukseen ja merkintään. Työala 610 x 460mm. Automaattisella korkeussäädettävällä pöydällä jopa 240 mm korkeille esineille.

Lue lisää