Nahkan ja kumin lasertyöstö

Laserlaite mahdollistaa erilaisten nahkatuotteiden yksinkertaisen ja kosketuksettoman käsittelyn. Laserilla voidaan leikata ja merkitä kaikkia nahkalaatuja, kuten parkkinahkaa, aniliininahkaa, nupukkia, mokkanahkaa ja säämiskää. Myös PU-pinnoitettua bycast-nahkaa, PU-keinonahkaa sekä alcantaraa ja muita nahkaa muistuttavia mikrokuitukankaita voidaan työstää lasterilla. Laserin avulla voidaan tyydyttää monien näitä materiaaleja käyttävien alojen, kuten sisustuksen, liikelahjojen valmistuksen ja muodin tarpeet, jotka muuttuvat jokaisen sesongin mukaan.

Suuren tuottavuuden ansiosta laserleikkaus ja lasermerkintä soveltuvat myös korkeaa kapasiteettia vaativiin sovelluksiin, kuten kenkäteollisuuteen, vaate- ja somistetuotantoon sekä huonekaluteollisuuteen. Valikoimastamme löydät laserjärjestelmät kattavasti nahan, kumin ja kankaiden laserleikkaukseen, lasermerkintään ja kuviointiin kaikissa koko- ja tuottavuuskategorioissa aina pienistä työpajoista nykyaikaiseen kenkien massatuotantoon.

Lataa esite

GCC S400 Laserkaiverruskone

Laserkaiverruskone GCC S400 on GCC:n laserlaiteperheen uusi lippulaivatuote. Laite soveltuu monien materiaalien kaivertamiseen sekä leikkaamiseen. S400 on varustettu nopeilla DC-servomoottoreilla, jotka takaavat 140 ips (tuumaa sekunnissa) kaiverrusnopeuden ja samalla tarkan työstö jäljen. Uudessa mallissa on kiinnitetty erityistä huomiota huollettavuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Laite on varustettu käyttäjäystävällisellä kosketusnäytöllä. Suuri työstöala (1016 x 610 mm) mahdollistaa suurienkin levyjen […] Lue lisää »

Lue lisää

GCC Spirit GLS Hybrid – Co2, kuitu tai molemmat

Spirit GLS Hybrid on GCC:n malliston monipuolisin kone! Hybridissä yhdistyy sekä CO2- että kuitulaserien parhaat ominaisuudet. Tällä koneella pystyy työstämään sekä orgaanisia että metallisia materiaaleja. Vaihtoehtoisesti voit valita koneeseen vain tarvitsemasi sädelähteen. Työn tuottavuus on suuren työalan ja nopeuden ansiosta erinomainen. Laite on parhaimmillaan kaiverruksessa ja tuotemerkkauksessa sekä ohuiden materiaalien leikkauksessa. Ominaisuudet Koneen työala on 860 […] Lue lisää »

Lue lisää

SEI Mercury CO2 – Lippulaivakone tehokkaaseen akryylin ym. leikkaukseen

SEI Mercury laserleikkuri on SEI-laserleikkausjärjestelmien lippulaiva. Tämä suurikokoinen CO2-laserleikkuri on täydellinen kone leikkaamiseen ja leikkausta täydentävään merkintään. Työaloja saatavana runsaasti sopien joka käyttötarkoitukseen; 1250×1550mm – 1500×2050mm – 1500×3080mm – 2060×3080mm – 2500×3080mm – 3200X1500mm. Sei Mercuryn perusta on jykevä ja erittäin vakaa runko. Yhdessä lineaarimoottoreiden ja optisten enkoodereiden kanssa tämä tekee Mercurystä koneen, jolla on […] Lue lisää »

Lue lisää

SEI NRGL – Tasolaser monipuoliseen käyttöön

Uuden sukupolven NRGL on nykyaikainen laserleikkuri moneen käyttöön. Se on parhaimmillaan hieman paksumpien materiaalien leikkaamisessa, mutta sitä voidaan käyttää myös kaiverrukseen ja merkintään. Laserlaitetta saa useammalla eri työalalla ja lisävarusteita on kattava valikoima.

Lue lisää

SEI Eureka – Korkealaatuiseen laserleikkaukseen

Eureka on pienehkö CO2 laserleikkuri joka on suunniteltu ensisijaisesti nopeaan ja tarkkaan leikkaukseen. Eurekaa voidaan käyttää myös kaiverrukseen ja merkintään. Työala 610 x 460mm. Automaattisella korkeussäädettävällä pöydällä jopa 240 mm korkeille esineille.

Lue lisää