Laserit pakkausteollisuudessa

Taitettavien pahvipakkausten valmistuksessa entistä pienemmät sarjat ovat yleistymässä. Osittain tämän mahdollistaa digitaalisen painotekniikan yleistyminen, joka on seurausta mustesuihkutekniikan kehittymisestä ja kustannusten laskusta suhteessa analogisiin painotekniikoihin.

Kuluttajan huomion herättämiseksi tuotepakkausten ulkonäköön ja muotoon kiinnitetään yhä enemmän huomiota. Pakkauksia myös muutetaan entistä useammin. Laserstanssaus tai laserleikkaus tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet tuotepakkausten personointiin.

Käyttämällä yhtä tai useampaa galvo-laseria, painetut arkit voidaan rei’ittää ja tehdä taittoreunat yhden prosessin aikana. Taitettavat pahvilaatikot voidaan tehdä lähes minkä tahansa muotoisiksi sekä koota nopeasti ja joustavasti.

Tarkkojen yksityiskohtien leikkaaminen laserilla mahdollistaa muodot ja kuviot, joita kilpailevilla tekniikoilla ei ole mahdollista toteuttaa. Lisäarvoa tuo myös yksilöllisten nimien tai kuvioiden lisääminen täysin digitaalisen laserprosessin avulla. Myös nuuttaukset voidaan toteuttaa taitoskohtiin laserilla ja muutamissa laitemalleissa myös mekaanisesti.

Selkeä etu digitaalisessa laserjälkikäsittelyssä on myös se, että ei ole tarvetta investoida mekaanisiin stansseihin ja stanssilevyjen varastointiin. Uuden tuotteen valmistus voidaan aloittaa heti kun suunnitelma on valmiina, eikä stanssien valmistuksesta johtuvaa odotusaikaa ole.

Taivekartonkipakkausten tuotantoon laserilla tarjoamme useita tätä sovellusta varten kehitettyjä järjestelmiä, jotka perustuvat pääasiassa erittäin nopeaan galvo lasertekniikkaan. Taivekartonkipakkausten tuottajana voit tuoda selkeän lisäarvon pakkausiin SEI laserjärjestelmien avulla.

Tuottavuus

Usean laserlähteen yhtäaikainen käyttö samalla linjalla mahdollistaa jopa 2500 arkkia / tunti tuotantonopeuden.

Joustavuus

Leikkaus, perforointi ja nuuttaus kaikki samassa prosessissa. Digitaalisen prosessin ansiosta korkein mahdollinen joustavuus.

Digitalisointi

Yhteensopiva moderneihin työnkulkua ohjaaviin järjestelmiin ja web2print prosesseihin.

Lataa paperin ja kartongin jatkojalostus laserilla -opas

GCC Spirit GLS Hybrid – Co2, kuitu tai molemmat

Spirit GLS Hybrid on GCC:n malliston monipuolisin kone! Hybridissä yhdistyy sekä CO2- että kuitulaserien parhaat ominaisuudet. Tällä koneella pystyy työstämään sekä orgaanisia että metallisia materiaaleja. Vaihtoehtoisesti voit valita koneeseen vain tarvitsemasi sädelähteen. Työn tuottavuus on suuren työalan ja nopeuden ansiosta erinomainen. Laite on parhaimmillaan kaiverruksessa ja tuotemerkkauksessa sekä ohuiden materiaalien leikkauksessa. Ominaisuudet Koneen työala on 860 […] Lue lisää »

Lue lisää

SEI PaperOne Laserstanssi – Painotuotteiden prosessointiin

SEI PaperOne laserstanssi on ihanteellinen laite esitteiden, korttien, kartonkilaatikoiden ja muiden kaupallisten painotuotteiden digitaaliseen jälkikäsittelyyn. Laserstanssaus tehdään  arkkien liikkuessa ilman, että arkkien on pysähdyttävä. Optiona on myös saatavilla nuuttaustoiminto osaksi jälkikäsittelyprosessia. Digitaalinen prosessi mahdollistaa tuotannon pienet kulut vähäisen henkilöstötarpeen johdosta. Digitaalinen laserstanssaus mahdollistaa erittäin pienet ja tarkat yksityiskohdat materiaaliin. Näin ollen se ei ainoastaan korvaa vanhaa […] Lue lisää »

Lue lisää

SEI NRGL – Tasolaser monipuoliseen käyttöön

Uuden sukupolven NRGL on nykyaikainen laserleikkuri moneen käyttöön. Se on parhaimmillaan hieman paksumpien materiaalien leikkaamisessa, mutta sitä voidaan käyttää myös kaiverrukseen ja merkintään. Laserlaitetta saa useammalla eri työalalla ja lisävarusteita on kattava valikoima.

Lue lisää