Laserit pakkausteollisuudessa

Taitettavien pahvipakkausten valmistuksessa entistä pienemmät sarjat ovat yleistymässä. Osittain tämän mahdollistaa digitaalisen painotekniikan yleistyminen, joka on seurausta mustesuihkutekniikan kehittymisestä ja kustannusten laskusta suhteessa analogisiin painotekniikoihin.

Kuluttajan huomion herättämiseksi tuotepakkausten ulkonäköön ja muotoon kiinnitetään yhä enemmän huomiota. Pakkauksia myös muutetaan entistä useammin. Laserstanssaus tai laserleikkaus tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet tuotepakkausten personointiin.

Käyttämällä yhtä tai useampaa galvo-laseria, painetut arkit voidaan rei’ittää ja tehdä taittoreunat yhden prosessin aikana. Taitettavat pahvilaatikot voidaan tehdä lähes minkä tahansa muotoisiksi sekä koota nopeasti ja joustavasti.

Tarkkojen yksityiskohtien leikkaaminen laserilla mahdollistaa muodot ja kuviot, joita kilpailevilla tekniikoilla ei ole mahdollista toteuttaa. Lisäarvoa tuo myös yksilöllisten nimien tai kuvioiden lisääminen täysin digitaalisen laserprosessin avulla. PaperOne 5000:n patentoidulla nuuttausjärjestelmällä voidaan toteuttaa myös täydellisiä taitoskohtia mekaanisesti.

Selkeä etu digitaalisessa laserjälkikäsittelyssä on myös se, että ei ole tarvetta investoida mekaanisiin stansseihin ja stanssilevyjen varastointiin. Uuden tuotteen valmistus voidaan aloittaa heti kun suunnitelma on valmiina, eikä stanssien valmistuksesta johtuvaa odotusaikaa ole.

Taivekartonkipakkausten tuotantoon laserilla tarjoamme useita tätä sovellusta varten kehitettyjä järjestelmiä, jotka perustuvat pääasiassa erittäin nopeaan galvo lasertekniikkaan. Taivekartonkipakkausten tuottajana voit tuoda selkeän lisäarvon pakkausiin SEI laserjärjestelmien avulla.

Tuottavuus

Aina 2500 arkkia / tunti asti ja enintään 6 laserin yhtäaikainen käyttö samalla linjalla.

Joustavuus

Leikkaus, perforointi ja nuuttaus kaikki samassa prosessissa. Digitaalisen prosessin ansiosta korkein mahdollinen joustavuus.

Digitalisointi

Yhteensopiva moderneihin työnkulkua ohjaaviin järjestelmiin ja web2print prosesseihin.

Lataa paperin ja kartongin jatkojalostus laserilla -opas

SEI Infinity laserleikkuri

Suuren tuottavuuden laserlaite merkkaukseen, kaiverrukseen ja leikkaukseen 700×700 mm asti SEI Infinity-sarja soveltuu erinomaisesti monenlaiseen korkeaa tuottavuutta vaativaan lasertyöstöön, kuten paperin, kartongin, nahan, keinonahan, tekstiilien, denimin, kumin, puun ja akryylin laserleikkaamiseen, lasermerkkaukseen ja laserkaivertamiseen täysin digitaalisena prosessina. Erittäin pieni lasersäde, alle 35 mikronia, ja 4-akselinen galvo-tekniikka (Infinity 3550 mallissa 3-akselinen) takaa täydellisen tuloksen koko työalalle. […] Lue lisää »

Lue lisää

GCC Spirit GLS Hybrid

Spirit GLS Hybrid on GCC:n malliston lippulaiva! Hybridissä yhdistyy sekä CO2- että kuitulaserien parhaat ominaisuudet. Tällä koneella pystyy työstämään sekä orgaanisia että metallisia materiaaleja. Työn tuottavuus on suuren työalan ja nopeuden ansiosta erinomainen. Laite on parhaimmillaan kaiverruksessa ja tuotemerkkauksessa sekä ohuiden materiaalien leikkauksessa. Ominaisuudet Koneen työala on 860 x 610mm (laajennettavissa 965 x 610mm), kokonaan avautuvat […] Lue lisää »

Lue lisää

SEI Mercury CO2

SEI Mercury laserleikkuri on SEI-laserleikkausjärjestelmien lippulaiva. Tämä suurikokoinen CO2-laserleikkuri on täydellinen kone leikkaamiseen ja leikkausta täydentävään merkintään. Työaloja saatavana runsaasti sopien joka käyttötarkoitukseen; 1250×1550mm – 1500×2050mm – 1500×3080mm – 2060×3080mm – 2500×3080mm – 3200X1500mm. Sei Mercuryn perusta on jykevä ja erittäin vakaa runko. Yhdessä lineaarimoottoreiden ja optisten enkoodereiden kanssa tämä tekee Mercurystä koneen, jolla on […] Lue lisää »

Lue lisää

SEI PaperOne 3500 Laserstanssi

SEI PaperOne 3500 laserstanssi on ihanteellinen laite esitteiden ja kaupallisten painotuotteiden digitaaliseen jälkikäsittelyyn. Laserstanssaus tehdään  kuljetuksen aikana ilman, että kuljetuksen on pysähdyttävä. Optiona on myös nuuttaustoiminnon lisääminen prosessiin. Digitaalinen prosessi mahdollistaa tuotannon pienet kulut vähäisen henkilöstötarpeen johdosta. Digitaalinen laserstanssaus mahdollistaa erittäin yksityiskohtaiset käsittelytavat materiaaliin. Näin ollen se ei ainoastaan korvaa vanhaa mekaanista prosessia, vaan avaa […] Lue lisää »

Lue lisää

SEI Dragon

Pienikokoinen CO2-laserjärjestelmä leikkaamiseen ja merkintään 700 x 500 mm työalalle

Lue lisää

SEI NRGL

Uuden sukupolven NRGL on nykyaikainen laserleikkuri moneen käyttöön. Se on parhaimmillaan hieman paksumpien materiaalien leikkaamisessa, mutta sitä voidaan käyttää myös kaiverrukseen ja merkintään. Laserlaitetta saa useammalla eri työalalla ja lisävarusteita on kattava valikoima.

Lue lisää

SEI Packmaster 600 CW

Tuotepakkausten prosessointiin – SEI:n uusi Flexible Packaging tuotelinja tuo valmiin ratkaisun niin leikkaukseen, aukotukseen, perforointiin kuin myös erilaisiin osittaisen leikkuun tarpeisiin.

Lue lisää

SEI Flexi 600

FLEXI 600 on 3D skannerilla varustettu työasema, joka soveltuu mainiosti ohuiden materiaalien kuten paperin, kartongin, nahan, muovikalvojen ja tekstiilien leikkaamiseen.

Lue lisää