Suuren tuottavuuden laserlaite merkkaukseen, kaiverrukseen ja leikkaukseen 700×700 mm asti

SEI Infinity-sarja soveltuu erinomaisesti monenlaiseen korkeaa tuottavuutta vaativaan lasertyöstöön, kuten paperin, kartongin, nahan, keinonahan, tekstiilien, denimin, kumin, puun ja akryylin laserleikkaamiseen, lasermerkkaukseen ja laserkaivertamiseen täysin digitaalisena prosessina.

Erittäin pieni lasersäde, alle 35 mikronia, ja 4-akselinen galvo-tekniikka (Infinity 3550 mallissa 3-akselinen) takaa täydellisen tuloksen koko työalalle. Infinity 3550 mallissa Z-akseli on moottorikäyttöinen ja se voidaan säätää oikeaan korkeuteen painikkeilla. Infinity 5070 ja Infinity 7070 malleissa korkeutta ohjataan ohjelmistolla.

Pyörivän työpöydän ansiosta toinen työkappale prosessoidaan samalla kun toiselle pöydälle vaihdetaan prosessoitavat materiaalit joko manuaalisesti tai automatisoituna. Näin päästään huomattavasti korkeampaan käyttöasteeseen kiinteään työasemaan verrattuna.

SEI Infinity-sarja on saatavana 3 eri työpöytäkoolla ja monilla eri tehoisilla sädelähdevaihtoehdoilla. Tämä tarkoittaa, että aina löytyy oikea Infinity joka sopii käyttötarpeeseen.

SEI Laser on suunnitellut Infinity malliston korkealaatuisena teollisena laserjärjestelmänä. Sekä mekaniikka, elektroniikka, optiset osat että ohjelmistot kehitetään ja valmistetaan Italiassa. Markkinoiden parhaiden lasersädelähteiden käyttäminen varmistaa teollisen tason laserjärjestelmän, joka takaa monivuotisen, intensiivisen käytön tuotantoympäristössä.

 

Infinity datasheet

Katso aiheeseen liittyvä video