Kompakti lasermerkintälaite työpöydälle

Laserevo MINI tuoteperhe syntyi ajatuksesta tehdä nykyaikainen ja monipuolinen lasermerkintälaite, jonka voi sijoittaa työpöydälle. Merkintälaiteesta haluttiin tehdä huoltovapaa sekä helppokäyttöinen teolliseen käyttöön, siksi siihen on valittu vain hyvä laatuisia komponentteja. Tästä osoituksena merkintälaitteelle annetaan 36 kuukauden takuu.

Ominaisuudet

Laserevo MINI merkintälaitteesta löytyy ohjelmallisesti ohjattava sähköinen z-akselin säätö helpottamaan korkeusasetusten tekoa materiaalipaksuuden vaihtuessa. Samassa kappaleessa olevat erikorkuiset pinnat voidaan merkata samalla työkierrolla. Laseryksikkö voidaan varustaa myös automaattisella fokuskorkeuden säädöllä, kun merkattavien kappaleiden paksuus vaihtelee usein.

Laserevo MINI tuoteperheen lasermerkintälaitteita on saatavana sekä 2D-versiona – perinteisiin merkintäsovelluksiin – että 3D versiona kaarevien ja monimutkaisten pintojen merkitsemiseen. Pyörähdyskappaleet voidaan merkitä myös lisävarusteena saatavan pyörityskoneiston avulla.

Turvallisuus

Suljettu, suojausluokan 1 kotelointi takaa turvallisen lasermerkintäprosessin. Kotelo ja ovien anturointi on toteutettu tiukkojen Eurooppalaisten laserturvallisuus säädösten mukaisesti ja laitteella on CE merkintä. Kotelon lasersuojaikkunan läpi voi seurata merkinnän edistymistä turvallisesti. Ovet aukeavat laajasti helpottamaan materiaalin vaihtoa sekä isompien kappaleiden merkitsemistä. Ovet auki merkatessa on käytettävä lasersuojalaseja. Avain kytkimellä voidaan varmistaa, ettei laitetta käytetä vahingossa ilman ovia.

Laserevo MINI tekniset tiedot

  • Kuitulaseryksikkö
  • Aalonpituus 1064nm
  • Soveltuvat materiaalit: metallit, muovit, maalatut materiaalit
  • Laserteho vaihtoehdot: 20W, 30W, 50W
  • Ilmajäähdytys
  • Vakiona merkintäala 110 x 110 mm, saatavilla linssejä myös muille merkintäaluille
  • Merkinnät: tuotemerkkinät, pävämäärät, sarjanumerot, viivakoodit, QR-koodit, logot, konekilvet, jne.
  • Kattava ohjelmisto helpottamaan merkintöjen suunnittelua
  • Käsittelee vektorigarfiikkaa ja taulukko-muotoista tietoa
Lasermerkintälaite

LaserEvo Mini lasermerkkari

Lue lisää: lasermerkkauksesta

Lataa Laserevo MINI esite

Katso aiheeseen liittyvä video