NRGL laserleikkuri on SEI Laserin valmistama suuren työalan CO2-laserjärjestelmä leikkaamiseen ja merkintään. Työalaltaan jopa 3 200 x 2 000 mm pöydältä on helppo vaihtaa materiaalia joka puolelta avoimen rakenteen ansiosta.

SEI NRGL on varustettu 6 servomoottorilla, joilla saavutetaan suuri leikkausnopeus. Sitä voidaan käyttää laajasti useiden materiaalien leikkaamiseen, merkitsemiseen ja kaivertamiseen.

SEI Laserin NRGL laserleikkuri soveltuu erinomaisesti muovilevyjen, kuten akryylin/PMMA:n ja PET:in sekä vanerien leikkaamiseen. Sillä voidaan tehdä samassa prosessissa myös kaiverrusta ja merkkausta. Tyypillisiä käyttökohteita ovat levy- tai rullamateriaalista valmistetut mainoskyltit, huonekalut ja koriste-esineet tai niiden osat. Laitteeseen on saatavilla runsaasti lisävarusteita, esimerkiksi konenäköjärjestelmä kohdistusmerkkien tunnistukseen, tai rullalta rullalle -syöttölaite tekstiilien ja painotuotteiden leikkaukseen. Myös kartonkisten tuotepakkausten teossa vaadittavat nuuttaustyökalut saatavana.

  • NRGL on saatavana neljällä eri työalueella 1600 x 1200, 2200 x 1500, 3200 x 1500 ja 3200 x 2000 [mm]
  • Huoltovapaat ja pitkäikäiset CO2 sädelähteet 150W – 350W
  • Suurin kiihtyvyys 15m/s² ja suurin leikkausnopeus 2000mm/s
  • Leikkuupää ja fokusointilinssivaihtoehdot: 3.75″, 5.0″ ja 7.5″
  • Optiona 3D muotojen leikkaus, jossa leikkauspää liikkuu Z-akselilla kohteen mukaisesti
  • Optiona Icaro BLU ohjelmisto, jolla LGP led paneelien suunnittelu ja työstö onnistuu vaivattomasti ja tehokkaasti

Kuten kaikki muutkin SEI-laserjärjestelmät, NRGL on suunniteltu korkealaatuiseksi lasertyöstölaitteeksi valmistavalle teollisuudelle. Sekä mekaniikka, elektroniikka, optiset osat että ohjelmistot kehitetään ja valmistetaan Italiassa. Markkinoiden parhaiden lasersädelähteiden käyttäminen varmistaa, että SEI NRGL laserleikkuri on laserjärjestelmä, joka takaa monivuotisen intensiivisen käytön vaativassa tuotantoympäristössä.

Lisätietoa laitteesta valmistajan sivuilta:
https://www.seilaser.com/en/product/nrgl/

 

Lue lisää laserleikkureista yleisesti

Ota yhteyttä

NRGL esite (englanniksi)