SEI Laser Infinity tuoteperhe soveltuu erinomaisesti monenlaiseen korkeaa tuottavuutta vaativaan lasertyöstöön, kuten paperin, kartongin, nahan, keinonahan, tekstiilien, denimin, kumin, puun ja akryylin laserleikkaamiseen, lasermerkkaukseen ja laserkaivertamiseen täysin digitaalisena prosessina.

Erittäin pieni lasersäde, alle 35 mikronia, ja 4-akselinen galvo-tekniikka (Infinity 3550 mallissa 3-akselinen) takaa täydellisen tuloksen koko työalalle. Infinity 3550 mallissa Z-akseli on moottorikäyttöinen ja se voidaan säätää oikeaan korkeuteen painikkeilla. Infinity 5070 ja Infinity 7070 malleissa korkeutta ohjataan ohjelmistolla, joka mahdollistaa asetusten muuttamisen automaattisesti optimaaliseksi aina materiaalin koon ja paksuuden mukaan.

Pyörivän työpöydän ansiosta laite työstää levyä, laattaa tai arkkia samaan aikaan kun toiselle pöydälle vaihdetaan työstettävät materiaalit joko manuaalisesti tai automatisoituna robotin avulla. Jatkuvan työkierron ansiosta päästään huomattavasti korkeampaan käyttöasteeseen kiinteään työasemaan verrattuna.

SEI Infinity-sarja on saatavana 3 eri työpöytäkoolla ja monilla eri tehoisilla sädelähdevaihtoehdoilla. Tämä tarkoittaa, että aina löytyy oikea Infinity joka sopii käyttötarpeeseen.

SEI Laser on suunnitellut Infinity malliston korkealaatuiseksi laserjärjestelmäksi valmistavalle teollisuudelle. Sekä mekaniikka, elektroniikka, optiset osat että ohjelmistot kehitetään ja valmistetaan Italiassa. Käyttämällä vain markkinoiden parhaita komponentteja luodaan järjestelmä, joka takaa monivuotisen intensiivisen käytön tuotantoympäristössä.

 

Infinity datasheet

Katso aiheeseen liittyvä video