Laserkaiverruskone GCC S400 on GCC:n laserlaiteperheen uusi lippulaivatuote. Laite soveltuu monien materiaalien kaivertamiseen sekä leikkaamiseen. S400 on varustettu nopeilla DC-servomoottoreilla, jotka mahdollistavat 140 ips (tuumaa sekunnissa) kaiverrusnopeuden ja tarkan työstöjäljen. Uudessa mallissa on kiinnitetty erityistä huomiota huollettavuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Laite on varustettu käyttäjäystävällisellä kosketusnäytöllä.

Suuri työstöala (1016 x 610 mm) mahdollistaa suurienkin levyjen työstön koneen sisällä. Kokonaan avautuvat etu- ja takaovet mahdollistavat myös pitkien kappaleiden työstön läpisyötöllä. Työpöytä liikkuu ylös-alas, jolloin työstettävä kappale voi olla jopa 280 mm korkea.

Tähän koneeseen on saatavana laaja valikoima sädelähteitä tarpeen mukaan: hiilidioksidi- eli CO2 -laser 30-120W tehoisena ja kuitulaser tehoilla 20-60W. Koneen voi valita jommallakummalla tai molemmilla (hybrid) sädelähteillä käyttötarpeen mukaan. Laadukkaat sädelähteet takaavat tarkan työstöjäljen, jota tukee myös uudelleen suunniteltu ilmanohjaus ja savukaasujen poisto.

Yhdellä hybrid-laitteella katat monenlaiset merkkaus, kaiverrus ja leikkaustarpeet! CO2 laser soveltuu puun, paperin, kankaan, nahan ja useiden muovien työstämiseen. Kuitulaser soveltuu metallien ja muovien merkkaamiseen.

Lue lisää laserkaiverruksesta

GCC S400 Laserkaiverruskone

Katso aiheeseen liittyvä video