SEI PaperOne laserstanssi on ihanteellinen laite esitteiden, korttien, kartonkilaatikoiden ja muiden painotuotteiden digitaaliseen jälkikäsittelyyn. Laserstanssaus tehdään arkkien liikkuessa ilman, että arkkien on pysähdyttävä. Optiona on myös saatavilla nuuttaustoiminto osaksi jälkikäsittelyprosessia.

Digitaalinen prosessi mahdollistaa tuotannon pienet kulut vähäisen henkilöstötarpeen johdosta. Digitaalinen laserstanssaus mahdollistaa erittäin pienet ja tarkat yksityiskohdat materiaaliin. Näin ollen se ei ainoastaan korvaa vanhaa mekaanista prosessia, vaan avaa myös täysin uusia mahdollisuuksia nopealle ja joustavalle painotuotteiden viimeistelylle.

Käyttämällä 4-akselista skanneritekniikkaa, suurin mahdollinen tarkkuus ja korkein mahdollinen laatu saadaan tasaisesti koko työskentelyalueella. PaperOne voidaan varustaa yhdellä tai useammalla laser yksiköllä tarpeen mukaan. Samoin laserteho valitaan tarvittavan kapasiteetin ja materiaalin mukaan.

Kuten kaikki muutkin SEI-laserjärjestelmät, SEI PaperOne on suunniteltu korkealaatuiseksi laserjärjestelmäksi teolliseen käyttöön. Sekä mekaniikka, elektroniikka, optiset osat että ohjelmistot kehitetään ja valmistetaan Italiassa. Käyttämällä vain markkinoiden parhaita komponentteja luodaan järjestelmä, joka takaa monivuotisen intensiivisen käytön tuotantoympäristössä.

SEI PaperOne koneilla voidaan tehdä: stanssaus, mikroperforointi, laserkoristelu ja nuuttaus sekä etu- että takapuolelle. Soveltuvat materiaalit ovat Paperi, Kartonki, PET, PP ja BOPP arkkimateriaalit. Prosessi voidaan yhdistää nykyaikaisiin digitaalisiin työnohjausohjelmistoihin esimerkiksi viivakoodien ja QR-koodien lukijoita hyödyntämällä. Kohdistukset tehdään joko mekaanisesti tai kamerajärjestelmän avulla.

SEI PaperOne tuoteperheeseen kuuluu kolme eri tuotemallia eri materiaalivahvuuksille ja arkin koolle.

SEI PaperOne 3500 – ohuiden arkkien koristeluun ja leikkaamiseen

  • Sertifioitu paksuus: 0,09 – 0,60 mm
  • Arkkikoot: 105×148 mm – 375×1050 mm

SEI PaperOne 5000 – paksumman kartongin prosessointiin

  • Sertifioitu paksuus: 0,15 – 1,60 mm
  • Arkkikoot: 420×297 mm – 750×535 mm

SEI PaperOne 7000 – erityisesti kartonkikoteloiden valmistukseen

  • Sertifioitu paksuus: 0,20 – 1,80 mm
  • Arkkikoot: 500×350 mm – 1120×760 mm

 

 

SEI PaperOne esite paperin työstöstä laserilla

Katso aiheeseen liittyvä video