SEI Mercury laserleikkuri on SEI-laserleikkausjärjestelmien lippulaiva. Tämä suurikokoinen CO2-laserleikkuri on täydellinen kone leikkaamiseen ja leikkausta täydentävään merkintään. Työaloja saatavana runsaasti sopien joka käyttötarkoitukseen; 1250×1550mm – 1500×2050mm – 1500×3080mm – 2060×3080mm – 2500×3080mm – 3200X1500mm.

Sei Mercuryn perusta on jykevä ja erittäin vakaa kehys. Yhdessä lineaarimagneettimoottoreiden ja optisten antureiden kanssa tämä tekee Mercurystä koneen, jolla on erittäin hyvä dynamiikka. Tämä tarkoittaa sitä, että voidaan työskennellä suurilla kiihtyvyyksillä ja leikkausnopeuksilla, jonka seurauksena tuottavuus on erittäin korkea. Lisäksi tarkka ohjaus ja korkealaatuiset lasersädelähteet varmistavat ennennäkemättömän hyvän leikkauslaadun.

SEI Mercurysta on saatavana useita malleja, joissa on automaattisesti sulkeutuva kuomu, jotta savu ja hajut saadaan mahdollisimman tehokkaasti puhdistettua työtilasta. Kuomu mahdollistaa myös että Mercury täyttää lasersuojaluokan 1 vaatimukset, joten sitä voidaan käyttää ilman lasersuojalaseja. Kaikki mallit ovat saatavana myös ilman kuomua laserluokkaan 4.

Kaikki nämä ominaisuudet tekevät SEI Mercuryista tehokkaimman teollisen laserleikkurin korkean tarkkuuden ja laserteholtaan keskikokoisten leikkurien kategoriassa.

Monien optioiden ansiosta SEI Mercury voidaan mukauttaa kuhunkin prosessiin optimaalisesti. Näitä optioita ovat mm:

  • CCD-kamera, kohdistusmerkkien tunnistukseen
  • Hydraulinen vaihtopöytä kaksinkertaisella työpöydällä. Tämä mahdollistaa materiaalin vaihdon leikkaamisen aikana.
  • Kuljetinjärjestelmä rullalta rullalle prosessiin tekstiilien, mattojen ja muiden rullattavien materiaalien työstöön.
  • SEI Icaro BLU -ohjelmisto, joka mahdollistaa LED-valopaneelien työstämisen ja irtileikkauksen
  • Kapasitiivinen pää metallien laserleikkaukseen
  • 3D optio 3D-esineiden laserleikkaukseen, jossa leikkuupää liikkuu Z-akselilla kohteen pintaa seuraten

Kuten kaikki muut SEI-laserjärjestelmät, SEI Laser on suunnitellut Mercuryn korkealaatuiseksi teolliseksi lasertyöstölaitteeksi. Sekä mekaniikka, elektroniikka, optiset osat ja ohjelmistot kehitetään ja valmistetaan Italiassa. Markkinoiden parhaiden lasersädelähteiden käyttäminen varmistaa, että SEI Mercury laserleikkuri on laserjärjestelmä, joka takaa monivuotisen intensiivisen käytön tuotantoympäristössä.

SEI Mercury datalehti