Vaatimattomasta 700 x 500 mm työskentelyalueesta huolimatta, SEI Dragon on SEI Laserin teolliseen käyttöympäristöön suunnittelema laadukas lasertyöstöjärjestelmä. Sillan kevytrakenne takaa yhdessä servomoottoreiden kanssa hyvän nopeuden ja kiihtyvyyden ilman laadusta ja paikoitustarkkuudesta tinkimistä. Tämä takaa paremman tuottavuuden verrattuna kilpaileviin järjestelmiin. Leikkuupään aksiaalisesti puhallettava avustava ilma parantaa leikkaustulosta ja työntää savukaasut leikkuupöydän alle imukanavaan.

Automaattiseen kappaleen paikoitukseen käytettävä kamerajärjestelmä on peräisin suuremmista teollisuusjärjestelmistä. Se erottuu erinomaisella tarkkuudella ja yksinkertaisella käytöllä ja on usein perusteena valita juuri Dragon järjestelmä.

Sekä mekaniikka, elektroniikka, optiset osat ja ohjelmistot kehitetään ja valmistetaan Italiassa. Käyttämällä vain markkinoiden parhaita komponentteja luodaan laserjärjestelmä, joka takaa monivuotisen intensiivisen käytön teollisessa tuotantoympäristössä.

Laitteessa on huippuluokan laserlähde, joka reagoi nopeasti ja tarkasti tehosäätöön. Kapasiteettivaihtoehtoina on 30-150 wattia, joten laite sopii myös paksumpien materiaalien leikkaamiseen.

Lisävarusteena saatavan CCD-kameran avulla SEI Dragon on ihanteellinen laite tulostustöiden ja painettujen levyjen ääriviivojen leikkaamiseen ja merkitsemiseen.

Lisätietoa valmistajan sivulta.

SEI Dragon datalehti

Katso aiheeseen liittyvä video