SEI Mercury laserleikkuri on SEI-laserleikkausjärjestelmien lippulaiva. Tämä suurikokoinen CO2-laserleikkuri on täydellinen kone leikkaamiseen ja leikkausta täydentävään merkintään. Konetta on saatavana useilla eri työaloilla; 1250×1550mm – 1500×2050mm – 1500×3080mm – 2060×3080mm – 2500×3080mm – 3200x1500mm.

Sei Mercuryn perusta on jykevä ja erittäin vakaa runko. Jykevä runko, voimakkaat lineaarimoottorit ja optiset enkoderit tekevät Mercurystä koneen, jolla on erittäin hyvä dynamiikka. Leikkuupään suuren kiihtyvyyden ja nopeuden ansiosta Mercuryn tuottavuus on erittäin korkea. Tarkka ohjaus ja korkealaatuiset lasersädelähteet varmistavat ennennäkemättömän hyvän leikkauslaadun.

SEI Mercury on saatavana automaattisesti sulkeutuvalla kuomulla. Kuomun ansiosta savut ja hajut saadaan poistettua hallitusti eivätkä ne pääse leviämään työtilaan. Kuomu täyttää lasersuojaluokan 1 vaatimukset, joten suojalaseja tai erillisiä suojaseiniä koneen ympärille ei tarvita. Kaikki mallit ovat saatavana myös ilman kuomua laserluokan 4 laitteina

Nämä ominaisuudet tekevät SEI Mercuryista markkinoiden tehokkaimman teollisen laserleikkurin korkean tarkkuuden ja laserteholtaan keskikokoisten leikkurien kategoriassa.

Monien optioiden ansiosta SEI Mercury voidaan mukauttaa kuhunkin prosessiin optimaalisesti. Näitä optioita ovat mm:

  • CCD-kamera, kohdistusmerkkien tunnistukseen
  • Hydraulinen vaihtopöytä kaksinkertaisella työpöydällä. Vaihtopöytä mahdollistaa materiaalin vaihdon leikkaamisen aikana.
  • Kuljetinjärjestelmä rullalta rullalle prosessiin tekstiilien, mattojen ja muiden rullattavien materiaalien työstöön.
  • SEI Icaro BLU -ohjelmisto LED-valopaneelien työstämiseen ja leikkaukseen
  • Kapasitiivinen pää metallien laserleikkaukseen
  • 3D optio kolmiulotteisten kappaleiden laserleikkaukseen. 3D optiolla leikkuupää liikkuu pystysuunnassa kohteen pintaa seuraten

Kuten kaikki muutkin SEI-laserjärjestelmät, SEI Mercury on suunniteltu korkealaatuiseksi lasertyöstölaitteeksi valmistavalle teollisuudelle. Sekä mekaniikka, elektroniikka, optiset osat että ohjelmistot kehitetään ja valmistetaan Italiassa. Markkinoiden parhaiden komponenttien käyttäminen varmistaa, että SEI Mercury on laserleikkuri, joka takaa monivuotisen intensiivisen käytön tuotantoympäristössä.

 

SEI Mercury datalehti

Katso aiheeseen liittyvä video