SHOP4CF CUT SHOP -projekti

Shop4CF-projektissa KILT Oy kehittää automaattista CUT SHOP -hinnoittelutyökalua laserleikkauksen alihankintaprosessiin. Rakennamme online-tilausjärjestelmää, jonka avulla asiakas voi saada välittömän tarjouksen mistä tahansa laserleikkaus tai kaiverrus työstä, josta on 2D-tiedostosto (PDF, DXF, SVG, CDR) olemassa. Ohjelmisto ottaa huomioon geometrian, käytetyt materiaalit ja koneen ominaisuudet laskiessaan koneen prosessiajan, tuotantokustannukset, myyntihinnan ja myyntikatteen. Myyjä näkee myös kuinka tilauksen muutokset […] Lue lisää »










Laserhitsaus

Laserhitsaus mahdollistaa perinteisiä menetelmiä kapeammat hitsit ja pienemmät lämpövaikutukset. Yleensä NC-ohjattuna prosessina se sopii erinomaisesti sarjatuotantoon.


Laserkaiverrus

Laserkaiverrus on kestävä tapa kaivertaa ja merkata tuotteita. Kaiverrettu jälki säilyy pinnassa käytännössä ikuisesti, koska se vaatii pois kuluakseen materiaalin merkittävää kulumista. Laserin työstötarkkuus on erittäin hyvä, joten se soveltuu myös huipputarkkuutta vaativiin töihin.


Laserleikkaus

Laserleikkauksessa käytetään yleensä tasokoneita, joissa leikkuupää liikkuu x- ja  y- suuntaisilla akseleilla. Laserleikkaus on parhaimmillaan ohuilla materiaaleilla. Se sopii hyvin tiettyjen muovien, esimerkiksi akryylin ja PET:in, sekä useimpien orgaanisten materiaalien, esimerkiksi vanerin ja nahan leikkaukseen. Laseria käytetään myös paljon kankaiden ja erilaisten kalvojen sekä tarrojen leikkauksessa. Konepajateollisuudessa laseria hyödynnetään laajalti metallin leikkaamiseen, jota varten tarvitaan […] Lue lisää »


Laserleikkurit materiaalien leikkaamisessa

Laserleikkuri on laserleikkausprosessia hyödyntävä järjestelmä, joka soveltuu ominaisuuksiensa puolesta hyvin monenlaisten materiaalien työstömenetelmäksi. Laserleikkurit ovat viime vuosina yleistyneet teollisuudessa monissa käyttökohteissa voimakkaasti. Keskeisiä syitä ovat lasereiden hintojen merkittävä lasku, uusien lasersädelähteiden huoltovapaus, kosketukseton teknologia, kasvaneet lasertehot, skanneritekniikan kehitys ja parantunut prosessinhallinta, joiden ansiosta laser soveltuu erinomaisesti nykyisiin, usein täysin digitaalisiin, tuotantoprosesseihin.